Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 9:38
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Red Dead Redemption 2 na PC sa blíži, vychádza už 5. novembra. Takto vyzerá prvý trailer

TECH
Uložiť Uložené

Počítačoví hráči sa konečne dočkali.

Prešiel takmer rok, čo sme napísali obsiahlu recenziu na skvelú hru Red Dead Redemption 2. Boli sme z nej nadšení, ponúka totiž nevšedné zážitky a je na špičkovej úrovni. Ruku na srdce, od vývojárov z Rockstaru sme to viac-menej všetci čakali. Záhadou dlhé mesiace bolo, kedy hra príde na počítač. Dnes to už vieme, hra príde 5. novembra, vo štvrtok vyšiel prvý trailer.

Odporúčané
Red Dead Redemption 2 je najlepšia open world hra histórie. Brutálny western s nádhernou grafikou prekonal GTA V (Recenzia) Red Dead Redemption 2 je najlepšia open world hra histórie. Brutálny western s nádhernou grafikou prekonal GTA V (Recenzia) 6. novembra 2018, 20:18

Ukazuje perfektne spracované prostredie, hru si budeš môcť zahrať v 4K a 60 fps, píše PCGamer. V krátkom, len minútovom videu však spoločnosť Rockstar okrem namakanej prírody v podstate nič iné neukázala. Ak máš slabšiu zostavu, nemusíš smútiť. Na to, aká je hra premakaná, nemusíš mať úplné delo. Stačiť bude 8 GB RAM, Intel Core i5-2500K/AMD FX-6300 či grafická karta Nvidia GTX 770 2GB/AMD R9 280 3 GB.

Čaká nás niekoľko zmien oproti konzolovej verzii, pôjde hlavne o grafické vylepšenia, no nebudú chýbať ani novinky ako napríklad hunter misie či nové mapy pokladov. Hru si už teraz môžeš predobjednať cez Rockstar Games Launcher a budeš si ju môcť zahrať už o pár týždňov. Ostatné služby, ako napríklad Epic Games, budú ponúkať predobjednávku od 22. októbra.

Domov
Zdieľať
Diskusia