Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2019, 9:21
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Manželia zostali v šoku. Letisková kontrola v ich kufri objavila živú mačku

NEWS VEĽKÁ BRITÁNIA
Uložiť Uložené

Nakoniec boli vo všetkom nevinne.

Ak si niekedy mal mačku, určite vieš, že tieto zvieratá sú doslova magicky fascinované úzkymi priestormi a predmetmi s pravidelnými tvarmi. Dokážu napríklad vliezť do skrine alebo akýchkoľvek krabíc. 

Nick a Voirrey Cooleovci odlietali z Británie do New Yorku a zostali v poriadne prekvapení, píše Independent

Bezpečnostní pracovníci ženu a 40-ročného muža vytiahli z radu cestujúcich na kontrole po tom, čo skener na batožinu ukázal, že v jednom z ich kufrov sa nachádza živá mačka

Po krátkom výsluchu vyšlo najavo, že pár o svojom domácom miláčikovi pravdepodobne nevedel. Kufor totiž mal byť úplne prázdny a manželia si v ňom chceli priniesť nákupy a suveníry.  Navyše, doma majú ďalšie dve mačky. 

„Musela tam vliezť, kým sme odišli na letisko, no celú cestu sem sme ju vôbec nepočuli,“ citujú noviny muža. 

Odporúčané
Ľudia chcú meniť mačky a psov na vegánov. Novodobý trend ich môže ohrozovať na živote Ľudia chcú meniť mačky a psov na vegánov. Novodobý trend ich môže ohrozovať na živote 23. marca 2019, 19:54

Pracovníci letiska manželom žiadne ďalšie problémy nerobili a nakoniec normálne stihli svoj let. Mačku Candy vyzdvihla rodina a odviezla ju domov.  

Domov
Zdieľať
Diskusia