Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 15:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Utečenec Mello, ktorý vraj pracoval pre Černáka, podáva z Belize trestné oznámenie

NEWS PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Karol Mello sa dlhodobo nachádza mimo územia Slovenskej republiky.

Bratov Mellovcov v 90. rokoch a začiatkom milénia označovali za extrémnych agresorov, ktorí za éry mafiána Černáka ubližovali aj nevinným ľuďom. Mladší z bratov Ivan zomrel v roku 2002 pri autonehode, no Karol Mello si napriek podozreniu z objednania dvojnásobnej vraždy v Moste pri Bratislave užíva slobodu na Belize.

Ako informuje TV Markíza, Mello nedávno podal trestné oznámenie na neznámych páchateľov z prečinov zneužívania právomoci verejného činiteľa a neoprávneného nakladania s osobnými údajmi.

Trestným oznámením sa má zaoberať vyšetrovateľ Odboru Inšpekčnej služby Ministerstva vnútra Slovenskej republiky. Oznámenie by sa malo týkať ľudí z bývalého Úradu boja proti organizovanej kriminalite Prezídia Policajného zboru SR.

Odporúčané
Robili pre Černáka, no neskôr ho zradili. Karol Mello si užíva na Belize, jeho brat je po smrti Robili pre Černáka, no neskôr ho zradili. Karol Mello si užíva na Belize, jeho brat je po smrti 9. júla 2019, 17:49

Pripomeňme si, že ako funkcionár na danom úrade vystupoval aj na 17 rokov odsúdený Boris Drevenák, ktorý spolupracoval s organizovanou zločineckou skupinou Sátorovcov. Mellov obhajca Schmidl tvrdí, že by sa obžalovaný Karol Mello vrátil na Slovensko v prípade, keby na neho neboli vydané zatykače. Účasť na dvojnásobnej vražde v Moste, pri ktorej zomrel aj 10-ročný chlapec, dlhodobo popiera.

Pri vražde v Moste mali zabiť Gálu (poznámka redakcie – bývalý policajt Juraj Gála), ale neurobili si podrobnú sledovaciu akciu a netušili, že vo vozidle je niekto iný. A keď teda prišlo vozidlo, ktoré spoznali, začali do neho strieľať. Jeden z nich mal zakričať, že sa v aute nachádza dieťa. No a v momente ho dorazili,“ povedal pre Refresher bezpečnostný analytik Milan Žitný.

Hovorilo sa, že Mello si to neobjednal, ale všetky fakty hovoria jasne, a to tak, že mu išlo o isté majetkové záležitosti týkajúce sa podnikania Juraja Gálu. Myslím, že chcel od neho podiel a Gála odmietol,“ dodal. O ďalších prípadoch slovenskej mafie z 90. rokov sa dočítaš v tomto vlákne.

Odporúčané
Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) Kriminalista Snopko: Sériový vrah zavraždil moju spolužiačku. Muži zabíjajú častejšie, brutálnejšie sú ale ženy (Rozhovor) 21. októbra 2019, 14:53
Domov
Zdieľať
Diskusia