Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. októbra 2019, 10:14
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Eminema navštívili tajní agenti kvôli útočným textom proti Donaldovi Trumpovi. Pýtali sa ho na spojenie s teroristickými skupinami

HUDBA EMINEM
Uložiť Uložené

Americkí interpreti sa netaja tým, že majú problém s výrokmi svojho prezidenta. Na podnet reportéra sa Trumpovi ľudia rozhodli preveriť, či Eminem myslí vyhrážky vážne.

Uvedomelí americkí interpreti dlhodobo v rámci svojej tvorby kritizujú Donalda Trumpa za spôsob politiky, ktorý prezentuje. Medzi najväčších kritikov patrí okrem Rihanny aj Eminem, ktorý si nedával servítku pred ústa ešte v roku 2017 na skladbe Framed z albumu Revival.

Odporúčané
Rihanna nakladá Trumpovi: V USA je jednoduchšie zohnať AK-47 ako víza Rihanna nakladá Trumpovi: V USA je jednoduchšie zohnať AK-47 ako víza 6. augusta 2019, 8:56

BuzzFeed News sa aktuálne podarilo získať dokumenty, z ktorých vyplýva, že práve kvôli nevhodným komentárom na adresu Donalda Trumpa a vyhrážaniu sa jeho dcére ho navštívili tajní agenti.

Nie je náhodou, že sa médium rozhodlo o tento prípad zaoberať, sám Eminem totiž na najnovšom albume Kamikaze v rámci tracku The Ringer prezrádza, že mu boli doma zvoniť ľudia, ktorí sa ho pýtali, či chce ublížiť Trumpovcom a či je napojený na teroristické skupiny. BuzzFeed News ďalej informuje, že nešlo o náhodnú kontrolu, podnet prišiel od bulvárneho denníka TMZ. 

Domov
Zdieľať
Diskusia