Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. októbra 2019, 7:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bratia zachránili z horiaceho domu náradie na výrobu metamfetamínu namiesto svojej babičky. Tá nakoniec podľahla popáleninám

NEWS
Uložiť Uložené

Polícia v New Yorku musela riešiť bizarný prípad, ktorého aktérmi boli dvaja bratia vyrábajúci metamfetamín.

Dvaja bratia Jarrett a Justin Gause žili v rovnakom dome spoločne so svojou babičkou. Toto miesto zároveň pre nich slúžilo ako útočisko, kde vyrábali metamfetamín. Keď si nedávno za bieleho dňa išli kúpiť cigarety, pravdepodobne kvôli nesprávnemu postupu a nedostatočnej pozornosti pri produkcii drogy spoločný rodinný dom podpálili

Podľa informácií newyorkského denníka Newser odkazujúceho sa na políciu sa síce bratia rozhodli pre záchrannú akciu, namiesto 82-ročnej babky sa však snažili z plameňov dostať zariadenie na výrobu metamfetamínu. Žena v rokoch si sama pomôcť nedokázala a zraneniam priamo na mieste podľahla. 21 a 33-roční muži tak boli políciou obvinení zo zabitia, keďže sa s veľkou pravdepodobnosťou dalo nešťastnej udalosti zabrániť. 

Polícia sa domnieva, že sa dvojica snažila manipulovať dôkazmi a taktiež sa rozhodla, že bratia preplatia náklady každému hasičovi, ktorý v tomto prípade zasahoval. Zatiaľ nie je jasné, aký trest týmto bezohľadným ľuďom hrozí. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia