Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. októbra 2019, 15:34
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

DNA test vraj preukázal, že došlo k zhode s Cristianom Ronaldom v prípade znásilnenia ženy v Las Vegas

ŠPORT CRISTIANO RONALDO ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Nové dôkazy opäť svedčia v neprospech Portugalčana.

O kauze portugalského futbalistu Cristiana Ronalda a jeho údajnej obeti Kathryn Mayorga, ktorú mal znásilniť  v Las Vegas, sme ťa už informovali mnohými správami. Najnovšie informácie však môžu dokazovať vinu známeho Portugalčana. Jeho DNA sa totiž zhoduje s dôkazovým DNA v prípade znásilnenia.

Odporúčané
Obvinenie Cristiana Ronalda z údajného znásilnenia naberá na obrátkach. Na povrch vyšli nové informácie Obvinenie Cristiana Ronalda z údajného znásilnenia naberá na obrátkach. Na povrch vyšli nové informácie 1. decembra 2018, 13:44

Ako informuje The Sun, informácia sa mala objaviť vo viac ako sto stranách e-mailov medzi políciou a prokurátormi v rámci trestného konania, ktoré bolo medzičasom zrušené. Detektív Jeffrey Guyer z Las Vegas mal v správe napísať: „Máme zhodu v DNA.“ 

Odporúčané
Cristiano Ronaldo prvýkrát otvorene prehovoril o obvinení zo znásilnenia Cristiano Ronaldo prvýkrát otvorene prehovoril o obvinení zo znásilnenia 4. októbra 2018, 11:05

Taktiež sa v e-mailovej komunikácii medzi Cristianom a jeho právnikmi mala nachádzať správa, v ktorej futbalista potvrdil, že Kathryn počas sexu viackrát povedala slovo nie, prosila ho o to, aby prestal, avšak on tak neurobil.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Aktuálne Kathryn Mayorga vedie súdne konanie proti Portugalčanovi, v ktorom žiada o náhradu škody takmer 200-tisíc eur. Ronaldo mal pritom žene už v minulosti zaplatiť sumu 375-tisíc dolárov za to, že spor týkajúci sa údajného znásilnenia na hoteli v Las Vegas v roku 2009 nebudú riešiť pred súdom.

Odporúčané
Cristiano Ronaldo zaplatili skoro 400-tisíc dolárov žene, ktorú údajne znásilnil Cristiano Ronaldo zaplatili skoro 400-tisíc dolárov žene, ktorú údajne znásilnil 20. augusta 2019, 17:38

Ešte v minulom roku sa žena rozhodla, že chce dohodu zrušiť a ako dôvod uviedla, že nebola v dobrom psychickom stave, aby vykonávala akékoľvek úkony týkajúce sa uzavretia dohody o mlčanlivosti.

Portugalský futbalista však naďalej odmieta obvinenia zo znásilnenia. Prokurátor doposiaľ nevzniesol žiadne obvinenia, s čím súvisí aj fakt, že žena do dnešného dňa neprišla so žiadnymi dôkazmi, ktoré by naznačovali, že jej duševné zdravie v roku 2010 mohlo mať negatívny vplyv na uzavretie dohody. 

Je otázne, ako sa situácia vyvinie po tom, čo sa na povrch dostali informácie o zhodnej DNA a či sa opäť začne v trestnom konaní vo veci znásilnenia voči 5-násobnému držiteľovi Zlatej lopty.

Domov
Zdieľať
Diskusia