Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2018, 13:44
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Obvinenie Cristiana Ronalda z údajného znásilnenia naberá na obrátkach. Na povrch vyšli nové informácie

ŠPORT CRISTIANO RONALDO FUTBAL ZNÁSILNENIA A SEXUÁLNE ZLOČINY
Uložiť Uložené

Nemecký Der Spiegel zverejnil nové dokumenty.

Obvinenie zo znásilnenia je vážna vec. Celý svet preto netrpezlivo očakával, ako sa po článkoch o údajnom znásilnení z roku 2009 k záležitosti postaví Cristiano Ronaldo.

Portugalčan len krátko pred tým, čo obvinenia opäť vyšli na povrch prestúpil do Juventusu Turín, avšak investigatívni novinári z nemeckého periodika Der Spiegel mu prestup a adaptáciu v novom prostredí znepríjemnili.

Možno si spomínaš na to, že novinári sa dostali k uniknutým informáciám zo súkromnej konverzácie medzi Ronaldom a jeho právnikmi. Futbalista si vtedy najal viacerých právnikov, jeden pôsobil v Londýne, ďalší v Portugalsku a pomáhali mu aj právnici v Spojených štátoch.

Právnici sa dozvedeli o tom, že Ronalda Američanka obvinila zo znásilnenia, a tak vypracovali sériu otázok, na ktoré mal futbalista odpovedať.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Uniknuté odpovede zo septembra roku 2009 pritom Cristiana údajne usvedčujú. Portugalčan v nich mal rozprávať o tom, ako mu Kathryn Mayorga povedala niekoľkokrát nie, ako spolu mali análny sex, s ktorým nesúhlasila, a ako sa jej napokon dokonca ospravedlnil.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Mala mu po celý čas oponovať a hovoriť, že ona nie je ako ostatné, ale podľa uniknutých dokumentov Ronaldo údajne jej slová nerešpektoval. Na otázku o tom, či Mayorga zdvihla hlas, kričala alebo vrieskala mal Ronaldo v septembrovej verzii dotazníka odpovedať, že mu niekoľkokrát povedala, aby prestal, avšak v decembrovej verzii už všetko popiera.

Der Spiegel sa v najnovších zverejnených dokumentov zameriava práve na to, že právnici možno dotazník zo septembra upravili tak, aby popieral akúkoľvek údajnú Ronaldovu vinu. Portugalskí právnici dokonca vraj septembrový dotazník ani neposlali svojim kolegom v USA, čo však podľa novinárov neznamená, že o pôvodnej verzii nevedeli.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Investigatívci zároveň získali mailovú komunikáciu medzi dvoma právnikmi Cristiana Ronalda. Vo svojich správach sa bavili o septembrovej pôvodnej verzii dotazníku, pričom v mailoch preberali portugalské frázy ako „bola de cuspo“ a „tocame ao bicho“, ktoré údajne Cristiano použil pri odpovedaní prvých otázok.

Správy preto vraj potvrdzujú, že dotazník v septembri vznikol a citovanie konkrétnych slov futbalistu znamená, že odpovede neboli nijak upravované.

Právny tím Cristiana Ronalda po zverejnení obvinení tvrdí, že dotazníky nie sú práve. Vraj ich upravil niekto, komu sa dokumenty podarilo získať, a Ronaldo nikdy na otázky takýmto štýlom neodpovedal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Jeho právnici sa pritom pomocou nemeckého súdu pokúsili Der Spiegel prinútiť, aby so zverejňovaním informácií prestal, pretože porušuje osobné práva futbalistu, ale súd im nedal za pravdu.

Odporúčané
Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora Suka z Buchenwaldu: dekorácie si vyrábala z kože židovských väzňov, organizovala sexuálne orgie pre veliteľov tábora 18. apríla 2024, 12:30

Ako Der Spiegel konštatuje, vyšetrovanie údajného znásilnenia v Las Vegas pokračuje aj naďalej. Nepopierateľným faktom pritom podľa novinárov zostáva, že Mayorga od Ronalda dostala 375-tisíc dolárov za to, aby o svojich obvineniach mlčala a prestala spolupracovať s políciou.

Domov
Zdieľať
Diskusia