Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2019, 22:17
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Video zachytáva, ako Lady Gaga spadla z pódia počas erotickej scénky s fanúšikom. Nevedela sa dostať naspäť, aby mohla pokračovať

HUDBA LADY GAGA
Uložiť Uložené

Bizarnú situáciu mohli vidieť fanúšikovia počas jej koncertu v Las Vegas.

Lady Gaga má za sebou pravdepodobne jedno z najpamätnejších vystúpení vo svojom živote. Počas show v Las Vegas najprv vyzvala jedného z fanúšikov z prednej rady, aby prišiel na pódium a zatancoval si s ňou. Následne na neho vyskočila, muž to však neustál a spoločne spadli z pódia na zem. Pravdepodobne nešlo o bolestivý náraz, video však zachytáva vtipný moment, po ktorom prichádza ešte komickejšia situácia. 

Speváčka sa totiž nevedela dostať naspäť na pódium: „Som v poriadku, čo však nie je v poriadku, je, že budeme potrebovať nejaké schody, aby som sa mohla dostať hore,“ hovorí do mikrofónu na základe videa, ktoré zverejnilo TMZ. 

Odporúčané
Kto si? Lady Gaga neprijala návrh streamera Ninju, aby jej vysvetlil, čo je Fortnite. Skomolila aj názov populárnej hry Kto si? Lady Gaga neprijala návrh streamera Ninju, aby jej vysvetlil, čo je Fortnite. Skomolila aj názov populárnej hry 17. októbra 2019, 20:02

Po chvíli už speváčka pokračovala, ako keby sa nič nestalo. Svojho spoločníka poprosila, aby sa nehneval za to, čo sa práve stalo a spoločne s ním pokračovala v programe, ako keby sa nič nestalo. Fanúšikovia na Twitteri ocenili jej profesionalitu, keďže väčšina interpretiek jej kalibru by sa v tomto momente s veľkou pravdepodobnosťou rozsypala. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia