Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2019, 19:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo zverejňuje cover albumu Outsider: „Fakujem všetkých, ktorí ma chcú riadiť a ovplyvňovať“

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Momo prezradil, že ešte tento mesiac vydá pilotný videoklip z Paríža a vysvetlil aj názov a cover ďalšieho projektu.

Momo ešte v úvode roka avizoval, že má v pláne vydať ďalší hudobný projekt, tentokrát chce však byť multižánrovejší hlavne v rámci selekcie beatov. Zároveň sme sa z jeho rozprávania na Instagrame dozvedeli, že sa bude snažiť priniesť aj trochu novší zvuk, chce byť melodickejší a viac sa hrať s flowom. To, ako to celé dopadne, by sme sa mali dozvedieť už veľmi skoro.

Odporúčané
Momo vytiera podlahu so všetkými, ktorí len šíria nenávisť a chodia ho špehovať na Instagram Momo vytiera podlahu so všetkými, ktorí len šíria nenávisť a chodia ho špehovať na Instagram 9. júna 2019, 20:16

Dnes totiž petržalský raper zverejnil oficiálny cover albumu a nám zároveň prezradil, čo ním chcel povedať:  „Fakujem všetkých, ktorí ma chcú riadiť a ovplyvňovať,“ hovorí Momo pre Refresher. Samotným názvom chce povedať hlavne to, že stojí mimo pomyselnej scény, čo sa v konečnom dôsledku odzrkadľuje aj na vývoji jeho kariéry. 

Fanúšikovia sa na novú skladbu aj s videoklipom môžu tešiť ešte tento mesiac, potvrdil Momo pre Refresher. Kto sleduje jeho sociálne siete, už vie, že pôjde o titulnú skladbu Outsider, ku ktorej vznikal vizuál v Paríži. 

Odporúčané
Momo: Som za napravenie vzťahov (Rozhovor) Momo: Som za napravenie vzťahov (Rozhovor) 4. apríla 2019, 17:23

Momo zverejňuje cover albumu Outsider: „Fakujem všetkých, ktorí ma chcú riadiť a ovplyvňovať“
Domov
Zdieľať
Diskusia