Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2019, 6:55
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Príbeh ako z rozprávky. Pes sa našiel po 12-tich rokoch stovky kilometrov od domova, k majiteľke sa dostal len vďaka mikročipu

NEWS PES USA
Uložiť Uložené

Majiteľka vtipkovala, že jej foxteriér musí vyrozprávať príbehy, ktoré zažil.

Domáci miláčik sa občas stratí. Zavesíš  jeho fotku na sociálne siete, rozvešiaš plagáty. V lepšom prípade sa nájde a dáš si väčší pozor, v tom horšom ho už nikdy neuvidíš a musíš myslieť na to najhoršie. No a ojedinele sa stane, že sa zrazu, z ničoho nič, znovu objaví. Niečo podobné sa stalo Katheryn Strang. Tá sa so psíkom Dutchess stretla po 12-tich rokoch, píše web naplesnews.

Odporúčané
V nemeckom laboratóriu testujú na zvieratách chemikálie, zo záberov mrazí. Psa porcujú na stole, opice držia spútané V nemeckom laboratóriu testujú na zvieratách chemikálie, zo záberov mrazí. Psa porcujú na stole, opice držia spútané 15. októbra 2019, 16:13

Život občas píše aj také príbehy. Katheryn si myslela, že je koniec. Vo februári v roku 2007 psíka videla naposledy. Dnes sú však zas spolu, pritom ho našli 1  100 míľ od jej bývania. Ona žije na Floride, Dutchess našli v Pittsburghu. Vtipkovala, keď sa opäť stretli. „Môžeš mi porozprávať historky,“ zažartovala.

Ako sa podarilo psíkovi dostať sa do Pittsburghu nie je jasné. Dutchess našli pod prístreškom, bola hladná a bola jej zima. Postarali sa o ňu v útulku pre zvieratá Humane Animal Rescue. Vďaka čipu zistili majiteľku a kontaktovali Katheryn.

Tá neverila vlastným ušiam. Ihneď pricestovala, aby si overila, či je to naozaj jej psík. Bolo to pre ňu veľmi emotívne, neverila totiž, že Dutchess ešte uvidí. Ukázalo sa, aký dôležitý môže byť mikročip a registrácia domáceho miláčika. „Je to malá cena za ten pokoj v duši,“ povedal Zac Seymour, manažér útulku.

Domov
Zdieľať
Diskusia