Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2019, 8:41
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish niekto počas koncertu ukradol prsteň, keď podávala ruku fanúšikom. Nechaj si ho a staraj sa o neho, odkázala

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Mladá speváčka už má za sebou aj prvú krádež priamo počas koncertu. Bizarný moment však zvládla bravúrne.

Najrýchlejšie rastúca speváčka na planéte čoskoro ukončí svoje prvé turné v kariére a dostane možnosť chvíľu si odpočinúť, kým príde ďalšie – ešte väčšie a intenzívnejšie. Aktuálne má Billie Eilish za sebou aj jeden bizarný zážitok, stalo sa jej totiž osudným, keď sa rozhodla potešiť fanúšikov a priblížila sa k davu.

Odporúčané
Billie Eilish predala za hodinu 500 000 lístkov. Fanúšikovia zaplatili dokopy desiatky miliónov dolárov Billie Eilish predala za hodinu 500 000 lístkov. Fanúšikovia zaplatili dokopy desiatky miliónov dolárov 11. októbra 2019, 6:55

Počas toho, ako niektorým podávala ruky, jej niekto strhol prsteň bez toho, aby si to v ten moment všimla. Keďže sa venovala speváckemu výkonu a rúk sa jej naraz dotýkalo hneď niekoľko ľudí, je pochopiteľné, že si manipuláciu s prsteňom a následnú krádež nevšimla.

Keď sa však o niekoľko desiatok sekúnd vrátila na pódium, vykríkla: „Niekto mi ukradol prsteň, myslím si, že je to moja chyba.“ Pravdou však je, že si z nešťastnej udalosti ťažkú hlavu nerobila. „Nechaj si ho a staraj sa o neho,“ odkázala novému majiteľovi. 

Odporúčané
Speváčka Billie Eilish počas koncertu vybuchla smiechom, keď fanúšicka počas vystúpenia reagovala na text skladby Speváčka Billie Eilish počas koncertu vybuchla smiechom, keď fanúšicka počas vystúpenia reagovala na text skladby 19. septembra 2019, 12:10

Billie tak má za sebou skúsenosť, ktorá ju naučí, že podávanie rúk fanúšikom bude musieť nabudúce trochu lepšie premyslieť. No a keďže ju počas nasledujúceho roka čaká viac ako 40 vypredaných koncertov naprieč Amerikou a Európou, príležitostí bude viac než dosť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia