Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. októbra 2019, 19:02
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Band of Brothers a Pacific dostanú vojnové pokračovanie! Nový seriál od Spielberga a Toma Hanksa uvidíme na Apple TV+

Band of Brothers a Pacific dostanú vojnové pokračovanie! Nový seriál od Spielberga a Toma Hanksa uvidíme na Apple TV+
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY PROGRAM APPLE TV+ STEVEN SPIELBERG TOM HANKS
Uložiť Uložené

Apple TV+ si práve zaistilo veľkého seriálového hráča.

Apple TV+ sa snaží zaujať divákov zaujímavý seriálovými projektami. Viac sa o nich dozvieš tu. Dnes sa totiž budeme baviť o niečom celkom novom. Práve bolo ohlásené, že ich prvá produkčná spoločnosť Masters zastreší svoj debutový projekt z producentskej dielne Spielberg-Hanks. Čo sa vojnových počinov týka, v minulosti natočili pravdepodobne najlepší vojnový film vôbec, Zachráňte vojaka Ryana, pričom produkovali aj Band of Brothers či The Pacific. 

A zdá sa, že sa k tejto téme vrátia opäť. The Hollywood Reporter hlási, že sa od nich dočkáme ďalšej strhujúcej minisérie. Akoby si každých cca 10 rokov povedali, že to diváci potrebujú (a majú pravdu). Seriál sa bude volať Masters of the Air a pozostávať bude z 9 epizód. 

Scenár mal napísať John Orloff (Band of Brothers) a pôvodne si ho objednalo HBO už v roku 2013. Mal si však vyžadovať budget na úrovni 250 miliónov dolárov, čo prinútilo spoločnosť zmeniť názor. Nevieme určiť, či to Apple vyjde rovnako, určite však nepôjde o minimalistický projekt.

Domov
Zdieľať
Diskusia