Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 20:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kylie Jenner musela zmazať video s 3-miliónovým Bugatti Chiron z Instagramu po tom, čo jej začali ľudia hromadne nadávať

NEWS BUGATTI KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

Celebrity si už dnes pravdepodobne nemôžu robiť hocičo.

Kylie Jenner je síce najmladšou miliardárkou na svete, aj napriek tomu sa však zdá, že si nemôže plody svojej práce užívať tak, ako by si to predstavovala. The Blast informuje o nedávnej udalosti, keď modelka a podnikateľka pridala na svoj instagramový profil video, ktoré však veľmi rýchlo vymazala po tom, čo sa do nej ostro pustila verejnosť. 

Odporúčané
Kylie Jenner si vďaka jednej fotke na Instagrame zarobí aj na luxusné auto. Ako sú na tom svetoví influenceri? Kylie Jenner si vďaka jednej fotke na Instagrame zarobí aj na luxusné auto. Ako sú na tom svetoví influenceri? 27. júla 2019, 11:29

Tá považuje za problém, že Kylie Jenner neberie ohľad na krajiny tretieho sveta a hladujúcu časť populácie. V komentároch ľudia tvrdia, že už má áut dosť a mali by jej stačiť vozidlá Ferrari, Porsche, Lamborghini alebo Rolls-Royce. 

Zdá sa, že si celebrity ešte stále nemôžu na sociálnych sieťach robiť to, čo chcú a ich fanúšikovia a obzvlášť hejteri majú veľkú silu hýbať mienkou. Niekoľko komentujúcich totiž spustilo obrovskú lavínu, ktorú už Jenner neustála. Ostatne, do podobnej situácie sa nedávno dostala aj Kim Kardashian, ktorá pridala fotografiu s Kanyem Westom tesne po tom, čo nasľubovala vydanie jeho albumu, čo sa nakoniec nestalo. 

Odporúčané
Kylie Jenner potvrdila, že sa rozišla s Travisom Scottom: Internet všetko 100-násobne zdramatizuje, s expriateľom som sa nestretla Kylie Jenner potvrdila, že sa rozišla s Travisom Scottom: Internet všetko 100-násobne zdramatizuje, s expriateľom som sa nestretla 3. októbra 2019, 21:11

Kylie to aktuálne nemá ľahké aj v súvislosti s rozchodom s manželom Travisom Scottom, podľa jej slov sa však rozišli v dobrom a energiu sústreďujú hlavne do výchovy dcérky. 

>  

Domov
Zdieľať
Diskusia