Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. októbra 2019, 15:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine bude pravdepodobne doma do Vianoc. Súd vyhovel jedo žiadosti, aby sa na verdikt nemuselo čakať do budúceho roka

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

18. decembra sa bude rozhodovať, či bude 6ix9ine prepustený na slobodu po tom, čo uzavrel dohodu s federálnou políciou.

6ix9ine má za sebou suverénne najnáročnejšiu časť svojej kariéry, ktorá však paradoxne nesúvisela so žiadnym hudobným úspechom. Podarilo sa mu totiž uspieť pred súdom a splniť tak dohodu, ktorú uzavrel s federálnou políciou. Pôvodne malo nasledovať dlhé čakanie do 24. januára 2020, kedy sa malo definitívne rozhodnúť o osude dúhového rapera. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46

Súd však vyhovel žiadosti právneho tímu Tekashiho, ktorý tvrdí, že je všetko pripravené, aby sa mohol prípad dostať do ďalšej fázy. Sudca Paul Engelmayer bude preto rozhodovať o potenciálnom prepustení už 18. decembra 2019, informuje Complex.

Prokuratúra navrhuje vzhľadom na ochotu spolupracovať a pomôcť odsúdiť všetkých členov gangu zníženie trestu na nutné minimum. To v preklade znamená, že by si mohol 6ix9ine zbaliť kufre a odísť. Aj právni experti sa podľa dostupného zdroja zhodujú, že bude dúhový Daniel prepustený na slobodu ešte pred Vianocami.

Odporúčané
Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky Tekashimu nakladajú najznámejší raperi planéty: Na súde hralo Gummo, 6ix9ine udal populárneho kolegu a priznal úplatky 19. septembra 2019, 21:21

Raper sa už nechal počuť, že má v pláne pokračovať v kariére a zaplatí si nonstop ochranku. Očakáva, že jeho sláva po prepustení ešte stúpne a čoskoro sa úplne zabudne na jeho udavačskú minulosť. Nechajme sa teda prekvapiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia