Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. októbra 2019, 10:16
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Medveď navštívil policajnú stanicu vo Vysokých Tatrách. Dokráčal priamo pred dvere

ZAUJÍMAVOSTI VYSOKÉ TATRY
Uložiť Uložené

Medvede sa neboja prísť až k ľudskému obydliu.

Policajti v Starom Smokovci natočili krátke video. Zachytáva medveďa, ktorý stojí priamo pred dverami stanice. Zverejnila ho Polícia SR na svojom účte na Facebooku.

„Netradičná návšteva na policajnej stanici,“ napísali pod video. Za dva dni má 110 000 zhliadnutí a vyše 4 500 lajkov. Video je bez zvuku. Mnohí si v komentároch z netradičnej návštevy uťahujú. „Prišiel podať trestné oznámenie za výrub,“ napísal jeden z fanúšikov stránky. „Konečne našiel odvahu a chcel nahlásiť, ako mu ľudia zdevastovali domov,“ napísal ďalší.

Odporúčané
V Ružomberku prekvapil okoloidúcich medveď na strome. Vykúkal spoza kmeňa a nechal sa aj odfotiť V Ružomberku prekvapil okoloidúcich medveď na strome. Vykúkal spoza kmeňa a nechal sa aj odfotiť 29. mája 2019, 13:55

Ide o úsmevné video, no na druhú stranu to je aj dôkaz toho, že sa medvede neboja prísť až k ľudskému obydliu. Pred pár mesiacmi niečo podobné zažili v Ružomberku, medveď sa prechádzal po uliciach mesta. Keď započul auto, radšej vyliezol na strom.

Prípad v Starom Smokovci ani zďaleka nie je ojedinelý. Tentokrát sa nikomu nič nestalo, no vo Vysokých Tatrách je s medveďmi dlhodobo problém. Koncentruje sa ich na malom území veľa, ľudia sa začínajú báť. Miestni vyzývajú štát, aby začal konať.

Domov
Zdieľať
Diskusia