Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2019, 13:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ľudia sa hromadne sťažujú na Jokera a utekajú z kina: Bol príliš desivý, propaguje duševné problémy

Ľudia sa hromadne sťažujú na Jokera a utekajú z kina: Bol príliš desivý, propaguje duševné problémy
FILMY A SERIÁLY JOKER MIMO DCEU
Uložiť Uložené

Američanom vadí, akým spôsobom je vo filme vykreslené násilie a psychické problémy.

Aktuálne ovládol kiná po celom svete Joker, ktorému sa zatiaľ v predajoch a návštevnosti naozaj darí. Joker je depresívnym, smutným a tragickým psychologickým portrétom zničeného človeka, ktorého spoločnosť odvrhla a vysmiala, zároveň však podľa niektorých nemiestnym spôsobom propaguje násilie a taktiež nezodpovedným spôsobom reflektuje dušovené problémy. 

Američania sa podľa Daily Mail začali na nového Jokera hromadne sťažovať, dokonca odchádzajú z kina a tvrdia, že má na nich film pôsobí negatívne. Niektorí dokonca tvrdia, že im film spôsobil úzkosti, ďalší sa sťažujú na psychologický dopad, aj keď v kine ostali sedieť až do úplného konca. 

V jednom prípade musela polícia návštevníka dokonca zadržať, pretože ohorozoval ostatných v kine, pľul a tieskal vždy, keď Joker niekoho zabil. Ľudia mali podozrenie, že má psychické problémy, nakoniec sa ukázalo, že bol pravdepodobne len opitý. 

Domov
Zdieľať
Diskusia