Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. septembra 2019, 13:56
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Matt Damon posadí Christiana Balea do auta, ktoré musí poraziť Ferrari. Sleduj vynikajúci trailer pre Ford vs Ferrari

Matt Damon posadí Christiana Balea do auta, ktoré musí poraziť Ferrari. Sleduj vynikajúci trailer pre Ford vs Ferrari
Zdroj: Fox
FILMY A SERIÁLY FORD VS FERRARI
Uložiť Uložené

Režisér Logana prichádza s ďalším skvele vyzerajúcim filmom.

James Mangold má za sebou bujarú minulosť. Zrežíroval množstvo dobrých a skvelých filmov, pri ktorých ale bolo cítiť nenaplnený potenciál. Neraz však potvrdil, aký je zručný, no a naposledy si pre nás pripravil geniálneho Logana s Hughom Jackmanom. Odvtedy prešli dva roky a z festivalov znejú ďalšie nadšené ohlasy pre jeho novinku. Tentokrát je to ale z úplne iného súdka.

Ford vs Ferrari rozpovie adrenalínový príbeh podľa skutočných udalostí. Najnovší trailer zase raz obozretne vyberá skvelé zábery a viac než na trať sa sústreďuje na svoje postavy a problémy, akým budú v snímke čeliť. Netreba sa však báť, už prvý trailer ukázal, že v samotných autách strávime množstvo času.

Dej sa zameria na Carrolla Shelbyho (Matt Damon), vizionárskeho automobilového návrhára, a britského pretekára Kena Milesa (Christian Bale). Tí dostanú za úlohu vytvoriť úplne nový typ automobilu s potenciálom konečne poraziť Ferrari, ich najväčšieho rivala, na šampionáte v roku 1966. Okrem toho sa však budú musieť potýkať aj s nepriaznivo naladenými korporáciami, fyzikálnymi zákonmi, ako aj v vlastnými osobnými démonmi. 

Odporúčané
20 colorways Casio G-Shock pre naše končiny 20 colorways Casio G-Shock pre naše končiny 8. novembra 2013, 18:29

„Je to príbeh Dávida a dvoch Goliášov,“ povedal na margo filmu Bale. „Máte tu totiž priemyselného Goliáša Ford a charizmatického Goliáša reputácie v podobe Ferrari. A potom je tu tento pravdivý príbeh triumfu týchto dvoch outsiderov.“

Okrem Damona a Balea uvidíme aj Jona Bernthala, Caitrionu Balfe, Tracyho Lettsa, Noaha Jupeho, Josha Lucasa, Rema Girona a Raya McKinnona. O scenár sa postarali Jezz a John-Henry Butterwortovci a Jason Keller. Americká premiéra je naplánovaná na 15. novembra (listopad) tohto roku.

 

Matt Damon posadí Christiana Balea za volant auta, ktoré musí poraziť Ferrari. Sleduj vynikajúci trailer pre Ford vs Ferrari
Matt Damon posadí Christiana Balea za volant auta, ktoré musí poraziť Ferrari. Sleduj vynikajúci trailer pre Ford vs Ferrari Zdroj: Fox

Domov
Zdieľať
Diskusia