Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
14. septembra 2019, 12:55
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Steve-O priznal, na akých všetkých drogách bol závislý. Miloval kokaín aj Xanax, hovorí o halucináciách na ketamíne

ZAUJÍMAVOSTI STEVE O
Uložiť Uložené

Popoulárny predstaviteľ série Jackass zverejnil video, na ktorom sa priznáva k užívaniu kokaínu, metamfetamínu, ketamínu, tabletiek na spanie a mnohých ďalších drog.

Kultovú sériu Jackass už pravdepodobne nikomu predstavovať nie je potrebné. V rámci nej sa zviditeľnil aj jeden z hlavných účinkujúcich Steve-O, ktorý podobne ako jeho kolegovia často riskoval život kvôli dobrým záberom a užíval si všetky druhy bolesti. Právom si mali diváci možnosť myslieť, že svoju rolu v rámci natáčania zohrali aj drogy, čo aktuálne zabávač potvrdzuje v úprimnom videu. 

Odporúčané
Steve-O chce bojovať s Justinom Bieberom miesto Toma Cruisa Steve-O chce bojovať s Justinom Bieberom miesto Toma Cruisa 2. júla 2019, 8:56

Rozhodol sa odhaliť, aké všetky drogy vo svojom živote vyskúšal a taktiež dodal sprievodný komentár. Prezradil, v akom čase a prečo bral napríklad kokaín, ketamín alebo metamfetamín a taktiež dodal aj zopár konkrétnych pikošiek. V niektorých prípadoch experimentoval natoľko, že volil aj alternatívne formy aplikácie drog, takže mali ešte silnejšie účinky. 

Aby bola jeho výpoveď ešte dôveryhodnejšia, pridal aj sprievodné videá z minulosti, na ktorých je vidieť, ako sa po použití jednotlivých drog správal. Opisuje, aké stavy a halucinácie zažil, samozrejme však nemá ísť o návod, ako sa stať závislým. Práve naopak, nasledujúcich 13 minút by malo byť dostatočným upozornením pre každého. 

Domov
Zdieľať
Diskusia