Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. augusta 2019, 9:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Emócie, búrka a obrovská energia od 25-tisíc ľudí. Takto vyzeral Grape 2019 očami organizátorov

HUDBA
Uložiť Uložené

Sleduj oficiálne aftervideo z piešťanského letiska, kde sa počas aktuálneho roku konal festival Grape už po jubilejný 10. krát.

Pomaly sa už môžeme začať tešiť na Grape 2020, ešte predtým prichádzajú samotní organizátori s oficiálnym aftervideom z inej perspektívy.

Máme možnosť vidieť množstvo dronových záberov, pohľad z pódií, ale aj samotnej letiskovej dráhy v Piešťanoch. Na tej len niekoľko desiatok hodín pred oficiálnym začiatkom ešte pristávalo lietadlo, Grape tím to tak obzvlášť počas jubilejného desiateho ročníka nemal vôbec jednoduché. 

Počas sobotného večera ešte priniesla drámu aj krátka, no predsa intenzívna búrka, všetko sme však zvládli bez väčšej paniky, aby sme si následne užili možno najlepší koncert tohto leta – v podaní Tove Lo

Viac už ale v samotnom videu, ktoré je emočným kolotočom ako sa patrí. Uvidíš aj zopár záberov z Očistca a môžeš si užiť pohľad na Joe Trendyho ako duchovného otca, ale aj Červenú armádu Lousyho Aubera.  

Odporúčané
Organizátor festivalu Grape: Keď máme vypredané, neznamená to ekonomickú istotu (Rozhovor) Organizátor festivalu Grape: Keď máme vypredané, neznamená to ekonomickú istotu (Rozhovor) 28. júla 2019, 10:21
Domov
Zdieľať
Diskusia