Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 18:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Sestry Saoirse Ronan, Emma Watson a Florence Pugh si v úžasne vyzerajúcej dráme pýtajú Oscara

Sestry Saoirse Ronan, Emma Watson a Florence Pugh si v úžasne vyzerajúcej dráme pýtajú Oscara
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY LITTLE WOMEN
Uložiť Uložené

Romantická dráma Little Women od Grety Gerwig dostala nový trailer. A vyzerá to skvele!

Už dlhšiu dobu je známe, že talentovaná režisérka Greta Gerwig si pre svoj ďalší počin vyhliadla rovnomennú adaptáciu klasického románu Little Women od spisovateľky menom Louisa May Alcott. Po postupnom odhaľovaní mimoriadne lákavého obsadenia a prvých oficiálnych obrázkov si dnes môžeme konečne vychutnať už aj túžobne očakávaný trailer.

Čo sa príbehu snímky týka, ten čerpá ako z knižnej predlohy, tak aj zo spisov samotnej autorky, pričom sa v období prvej občianskej vojny zameriava na štyri sestry, ktoré žijú s matkou v Novom Anglicku a strachujú sa o otca vo vojne. Nespútaná Jo, milujúca Beth, krásna Meg a umelkyňa Amy teda bojujú o prežitie, zažívajú prvé lásky, trápenia aj radosti. A predovšetkým zisťujú, že život už nie je taký, akým kedysi býval.

Rozhodne ho však chceme spoločne s postavami prežívať na veľkom plátne, pretože Little Women vyzerá v priloženej ukážke mimoriadne dobre. A to nielen vďaka nemalému talentu väčšiny zúčastnených, ale aj kvôli príjemnému humoru a akémusi spojeniu historického obdobia s postojmi a správaním, ktoré sú typické skôr pre súčasnosť. Je jasné, že Gerwig pristúpila k látke po svojom a obklopila sa skvelým tímom, z čoho nakoniec môže vzísť aj nejaké to ocenenie.

Odporúčané
Recenzia: Malé ženy vo veľkom filme Recenzia: Malé ženy vo veľkom filme 4. februára 2020, 13:01

Za réžiou aj scenárom stojí už spomínaná Greta Gerwig (Lady Bird, Nights and Weekends) a bohaté obsadenie vytvoria herci, ako napríklad Saoirse RonanEmma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Meryl Streep, Timothée Chalamet, Laura Dern, Bob Odenkirk, James Norton či Chris Cooper. Slovenská premiéra je naplánovaná na 30. januára (leden) 2020.

Domov
Zdieľať
Diskusia