Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2019, 22:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Pomätený otec chráni svoju dcéru pred temnotou. Má psychické problémy, alebo im skutočne hrozí strašidelné nebezpečenstvo?

Pomätený otec chráni svoju dcéru pred temnotou. Má psychické problémy, alebo im skutočne hrozí strašidelné nebezpečenstvo?
Zdroj: Well Go USA Entertainment
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Talentovaý Hirsch pôsobí vystrašene ako nikdy predtým.

Otec (Emile Hirsch) zakazuje svojej 7-ročnej dcére Chloe (Lexy Kolker) vychádzať z domu a dokonca sa nesmie ani pozerať z okna. Ako sám tvrdí, musia zostať skrytí. Otázkou však zostáva – pred kým, respektíve pred čím?

Okolo domu jazdiaci zmrzlinár Mr. Snowcone (Bruce Dern) však dievčatko láka von. Pri rozhovore začne Chloe hovoriť taktiež o jej matke, ktorú mal niekto uniesť. Ako môžeš vidieť v nižšie priloženom traileri, hlavných hrdinov bude ohrozovať čosi temné a nadprirodzené.

Tvorcovia sci-fi thrilleru Freaks však zjavne nechceli, aby sme tajomnú hrozbu odhalili ešte pred vstupom do kinosály, a preto nás lákajú na strach z nepoznaného. Film režíroval Zach Lipovsky a Adam Stein. Okrem menovaných hercov si v dráme Freaks zahrali Grace Park, Amanda Crew, Kwesi Ameyaw, Matty Finochio a ďalší.

Film premiéroval približne pred rokom na slávnom Toronto International Film Festival a americká premiéra v kinách je plánovaná na 23. august (srpen) tohto roku. Freaks zatiaľ na festivaloch zožal prevažne pozitívne hodnotenia a na Roten Tomattoes sa aktuálne drží na veľmi slušných 87 %.

Emile Hirsch chráni svoju dcéru pred nebezpečím. Hrozí im smrť alebo sa hrdina iba pomiatol?
Emile Hirsch chráni svoju dcéru pred nebezpečím. Hrozí im smrť alebo sa hrdina iba pomiatol? Zdroj: Well Go USA Entertainment
Domov
Zdieľať
Diskusia