Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 12:33
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Raperku Aless doviedla šikana k pokusu o samovraždu. Režisér dokumentu o Rytmusovi zobrazí ťažké životné osudy

Raperku Aless doviedla šikana k pokusu o samovraždu. Režisér dokumentu o Rytmusovi zobrazí ťažké životné osudy
Zdroj: Bontonfilm
FILMY A SERIÁLY KTO JE ĎALŠÍ?
Uložiť Uložené

Spoznaj náročné príbehy ľudí zo Slovenska, Ruska či Kanady.

Známa slovenská raperka Alessia Capparelli musela v minulosti čeliť útokom kyberšikany, ktoré ju priviedli k pokusu vziať si vlastný život. Práve ona bude jednou z hrdiniek thrilleru Kto je ďalší?, ktorý zobrazí 3 problematické životné príbehy.

Okrem Aless budeme môcť dej snímky sledovať z pohľadu Olega a Vadima snažiacich sa zdolávať najvyššie budovy na svete. V tretom akte sa dostaneme k sexuálne vydieranému dievčaťu. Tá sa svoje zážitky pokúsi prerozprávať bez toho, aby prehovorila.

Snímka režiséra a scenáristu Mira Drobného (RYTMUS Sídliskový sen, OVCE.sk) bola natáčaná nielen na Slovensku a v Česku, ale aj v Číne, Južnej Kórei, Hong Kongu či vo Francúzsku. Hudobná stránka filmu by mala byť pomerne pestrá a moderná. Okrem Aless diváci započujú Celeste Buckingham, rapera Ega či Demi Lovato.

Vo filme okrem Aless Capparelli uvidíš taktiež Briana Caspa, Petra Brajerčíka, Stanislava Staška, Vitaliy Raskalova, Vadima Kakhorova, Angelu Nikolau a ďalších. Slovenská premiéra je aktuálne plánovaná na 22. augusta 2019. Viac fotografií a informácií nájdeš na Instagrame a Facebooku thrilleru Kto je ďalší?.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kto je ďalší? (@ktojedalsi.sk),

Raperku Aless prinútila šikana k pokusu o samovraždu. Režisér dokumentu o Rytmusovi predstaví ťažké životné osudy
Raperku Aless prinútila šikana k pokusu o samovraždu. Režisér dokumentu o Rytmusovi predstaví ťažké životné osudy Zdroj: Bontonfilm
Domov
Zdieľať
Diskusia