Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2019, 13:46
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Podľa hercov zo Stranger Things by sme sa mali dočkať ešte jednej alebo dvoch sérií

Podľa hercov zo Stranger Things by sme sa mali dočkať ešte jednej alebo dvoch sérií
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo a Noah Schnapp sa rozpovedali ohľadom budúcnosti Stranger Things.

V poradí tretia séria Stranger Things sa nám nedávno predstavila svojím finálnym trailerom, čo bolo jasným indikátorom blížiacej sa premiéry. Tej sa skutočne dočkáme už o niekoľko málo dní, dnes sa však pokúsime nazrieť ešte ďalej do budúcnosti tohto úspešného projektu.

Odporúčané
Farmárov dom snov Farmárov dom snov 7. decembra 2013, 16:31

Herci Finn WolfhardGaten Matarazzo a Noah Schnapp sa totiž nedávno zúčastnili rozhovoru pre magazín Entertainment Tonight, v ktorom sa vyjadrili nielen ohľadom nadchádzajúcej tretej série, ale prezradili aj to, ako dlho tu podľa nich Stranger Things ešte bude.

Dufferovci (tvorcovia seriálu Matt a Ross, pozn. red.) urobili pre postavy nesmierne veľa, a to naozaj úžasným spôsobom. Sme síce zaujatí, no skutočne veríme tomu, že to bude fantastická séria,“ prezradil v rozhovore Finn Wolfhard. Ten zároveň dodal, že to nemusí byť ich posledná séria.

Noah Schnapp následne uviedol, že seriál by mal mať pravdepodobne päť sérií. „Myslím si, že by sme sa mali zastaviť vždy, keď už príbeh vyzerá tak, že musí byť dokončený. Žiadny príbeh by podľa mňa nemal byť zbytočne naťahovaný. Ak už nemá čo ponúknuť, tak ho treba ukončiť,“ doplnil hereckých kolegov Gaten Matarazzo.

Stranger Things
Stranger Things Zdroj: Netflix

Podľa Finna Wolfharda potrebujú ešte minimálne jednu sériu, aby Stranger Things úplne ukončili. Jednu, nanajvýš dve. Herec ale prezradil aj to, že Matt a Ross Dufferovci s nimi nepreberali žiadne detaily v súvislosti s koncom Stranger Things. Zdá sa teda, že pravdu pozná iba Millie Bobby Brown, ktorá v jednom z rozhovorov povedala, že presne vie, čo sa stane.

Odporúčané
Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka Takto spievajú Vecna, Steve, Robin či Mike. Z ich vlastných skladieb ti padne sánka 7. júla 2022, 16:30

Ako to však nakoniec bude, na to si budeme musieť ešte počkať. Momentálne je podstatné najmä to, že ukážky z tretej série vyzerajú fantasticky a my sa už nevieme dočkať jej príchodu. Všetkých 8 nových častí bude na Netflixe sprístupnených už 4. júla (červenec) 2019 a pokiaľ sa chceš o seriáli dozvedieť viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia