Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2019, 21:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Bella Thorne zverejnila nahé fotky po útoku hackera, Slovenka odhaľuje, ako to chodí na swingers párty. Sleduj nové Freshnews

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Na novom českom YouTube kanáli budú české Freshnews vychádzať každý štvrtok o 18:00 a dnešok nie je výnimkou.

Od minulého týždňa už funguje aj český Refresher YouTube kanál, na ktorom budú postupne vychádzať ďalšie videá od nášho tímu pôsobiaceho v Prahe. Nezabudni dať odber v prípade, že máš záujem sledovať naše pravidelné formáty, rozhovory aj ankety z Česka a teraz máš dokonca možnosť vďaka odberu vyhrať Refresher merch

Pravidlá jednoduchej súťaže nájdeš priamo v najnovších Freshnews. Tie budú vychádzať v nezmenenom čase – každý štvrtok o 18:00. Už tradične nechýbajú novinky zo sveta hudby či filmov a taktiež sme zmapovali zopár zaujímavostí zo sveta. 

Tentokrát prináša novinky dvojica Petra a Martin, ktorí nezabudli ani na prémiový obsah z našej dielne a taktiež si pripomenieme vlog zo Šajmovej cesty do Poľska. Vybral sa totiž zistiť, ako to vyzerá v továrni, kde sa pripravuje mäso do burgerov v slovenských a českých prevádzkach McDonald's.

Domov
Zdieľať
Diskusia