Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. mája 2019, 18:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Dizajn filmového Sonica bude zmenený, kritika divákov bola pre tvorcov neúnosná

Dizajn filmového Sonica bude zmenený, kritika divákov bola pre tvorcov neúnosná
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

288-tisíc lajkov a 489-tisíc palcov dole na Youtube hovorí samo za seba.

Koncom apríla tvorcovia v traileri k snímke Sonic the Hedgehog predstavili podobu Sonica, ktorá sa behom krátkej doby stala neuveriteľne kritizovanou. Proporcie Sonicovej postavy, jeho výška, ľudské zuby a oči jednoducho fanúšikov príšerne pohoršili. Negatívna odozva z celého sveta nakoniec viedla k tomu, že režisér Jeff Fowler prišiel na Twitteri s neočakávaným vyhlásením – Sonicov dizajn sa bude meniť.

V správe sa jeho followerom poďakoval za podporu aj kritiku a prehlásil, že správa od ľudí je hlasná a zreteľná. Nespokojnosť so Sonicovou podobou preto bude viesť k dizajnovej zmene, k čomu sa prisľúbili aj štúdia Paramount Pictures a Sega.

Práca na zmene dizajnu však bude musieť byť nielen kvalitná, ale aj rýchla. Premiéra je totiž stanovená na 7. novembra (listopad) 2019. Ježko Sonic (s hlasom Bena Schwartza) sa vo filmovej podobe postaví svojmu odvekému rivalovi Doctorovi Robotnikovi.

Toho v snímke stvárnil milovaný komediant Jim Carrey a všetko nasvedčuje tomu, že mu daná rola sadla naozaj perfektne. Ďalej sa v Sonicovi predstavia herci, ako Adam Pally, Tika Sumpter či Natasha Rothwell. Viac sa o snímke dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia