Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2019, 9:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid dissuje influencerky: Smrdia na otváračke veganského bistra, sponzoruje ich lacná kozmetika, drahé handry im platí tatko

HUDBA FOBIA KID
Uložiť Uložené

Počúvaj novinku zo série Kultúrny šok.

Fobia Kid sa opäť hlási o slovo v rámci svojej série singlov s titulom Kultúrny šok a tentokrát dáva zabrať samozvaným instagramovým influencerkám. Na novinke Influen-dcérka menuje prakticky všetky ich spoločné črty a aj samotný vizuál nasvedčuje, že sú všetky rovnaké ako Barbie z pásovej výroby. 

Všetky zdieľajú stratené zvieratká, drahé handry platia tatkovou kartou, robia promo na nekvalitné produkty a tvária sa ako zachraňujú planétu, keď píšu chutné príspevky. Stretnúť ich môžeš na každej otváračke nového veganského bistra a ich obľúbený revír je VIPčka v klube. Viac už snáď ani dodávať netreba. 

O hudobnú produkciu sa postaral Dokkeytino a my dúfame, že Fobia bude v sérii Kultúrny šok pokračovať aj naďalej. Zatiaľ sa mu podarilo prekvapiť každou skladbou, zároveň prináša jedinečný zvuk a taktiež si nedáva servítku pred ústa, čo len podčiarkuje jeho punkový prístup k hudbe aj životu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia