Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2019, 23:46
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Muž zabehol celý londýnsky maratón ako Big Ben, ale cez cieľovú pásku prebehnúť nemohol. Zasekol sa priamo pred ňou

ZAUJÍMAVOSTI LONDÝN
Uložiť Uložené

Sám by sa to cieľa zrejme nedostal.

V Londýne dnes desiatky tisíc ľudí vyštartovali do ulíc, aby zabehli mestský maratón, ktorý patrí medzi tie najpopulárnejšie na svete. O londýnskom maratóne sme písali už dnes ráno, keď sme sa vytešovali nad nahrádzaním plastových fliaš za špeciálne kapsuly z morských rias.

Odporúčané
Plastové fľaše nahradia jedlými kapsulami z morských rias. Londýnsky maratón bojuje proti znečisťovaniu planéty Plastové fľaše nahradia jedlými kapsulami z morských rias. Londýnsky maratón bojuje proti znečisťovaniu planéty 28. apríla 2019, 11:10

Aj tie si vyskúšal tento chlapík oblečený v kostýme svetoznámeho Big Benu, teda veže, v ktorej by si Big Ben mohol nájsť. Správne, muž zabehol celých 42 kilometrov maratónu v bizarnom kostýme, ale najväčšiu krízu dostal až priamo na cieľovej páske.

Jednoducho mu rozmery kostýmu nedovoľovali prejsť cieľom, pretože sa vrchol veže zasekol na konštrukcii. Organizátori zrejme nepočítali s tým, že maratón absolvujú nadrozmerné symboly Spojeného kráľovstva. Napokon bežec s pomocou organizátorov aj ostatných maratóncov cieľovú čiaru prekonal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia