Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. apríla 2019, 23:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Tajomné nemecké mestečko v 2. sérii Dark odkrýva ďalšie desivé záhady

Tajomné nemecké mestečko v 2. sérii Dark odkrýva ďalšie desivé záhady
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY DARK
Uložiť Uložené

Netflix vypustil prvý trailer k novým častiam Dark.

Prvý nemecký pôvodný seriál od Netflixu zožal pomerne pozitívnu odozvu, a tak niet divu, že sa už čoskoro dočkáme novej série. Jeden z našich kolegov z redakcie udelil síce Dark v recenzii iba mierne nadpriemerné hodnotenie, no iní členovia Filmkultu si seriál užili o kus viac.

Ak paríš medzi milovníkov napínavých a poriadne zamotaných príbehov, určite by si mal dať tomuto seriálu šancu. Jeho dej nás najprv zaviedol do roku 2019, kedy sme mohli sledovať zmiznutie dvoch miestnych chlapcov. Mestečko Winden bolo následne zaplnené množstvom mŕtvych vtákov a ďalšie prapodivné situácie na seba nenechali dlho čakať.

Druhá séria Dark bude zjavne pokračovať v rovnakom duchu a opätovne môžeme očakávať pochmúrnu atmosféru a vynikajúcu prácu s kamerou. Treba ale dodať, že pri sledovaní seriálu budeš musieť mať oči a uši na stopkách.

Vnímanie zložitého príbehu štyroch rodín v troch časových obdobiach nebolo v prvej sérii totiž vôbec jednoduché a podľa všetkého nás tvorcovia opäť zahrnú poriadne komplikovanou dejovou líniou. 

Odporúčané
2. séria mysteriózneho Dark je opäť mindfuckovým kolotočom plným prekvapení, tajomstiev a cestovania v čase (Recenzia) 2. séria mysteriózneho Dark je opäť mindfuckovým kolotočom plným prekvapení, tajomstiev a cestovania v čase (Recenzia) 29. júna 2019, 11:21

Ak si už ale prvú sériu videl, určite dobre vieš o čom hovoríme. Za nemeckým projektom aj tentokrát stoja Baran bo Odar a Jantje Firese (kritikmi ocenený thriller Who Am I). Nové epizódy začne Netflix vysielať 2. júna (červen) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia