Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2019, 23:33
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Aegon a Daenerys Targaryen budú obraňovať Winterfell na drakoch v 82-minútovom epickom súboji so slovenským Night Kingom

Aegon a Daenerys Targaryen budú obraňovať Winterfell na drakoch v 82-minútovom epickom súboji so slovenským Night Kingom
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Priprav sa jednu z najdlhších epizód Game of Thrones a pravdepodobne najepickejší televízny súboj.

 Už v pondelok nás čaká obrovská bitka o Winterfell. Netušíme, ako to dopadne a rátame, že nás tvorcovia aj niečim prekvapia. Možno Night King na svojom drakovi naberie celkom iný smer alebo vyhladí viac hrdinov, než by sme čakali. To sa dozvieme už čoskoro v akciou nabitej epizóde, ktorá zhltla extrémny rozpočet a natáčala sa takmer 3 mesiace.

Epizóda sa nezameria len na Jona podobne ako v Battle of the Bastards, ale uvidíme viaceré miesta na bojisku a jednotlivé postavy bojujúce o život. A aby si sa na pondelkovú epizódu dostatočne navnadil, HBO pre teba má niekoľkosekundový teaser spoločne s pár obrázkami.

Domov
Zdieľať
Diskusia