Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. apríla 2019, 16:07
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Policajti zasahovali proti otrokárom, ktorí na prostitúciu zneužívali aj 13-ročné dievčatá

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zásah našich policajtov dopadol úspešne.

Ešte len včera sme ťa informovali o tom, že príslušníci policajného zboru v neslávne známom bratislavskom Pentagone zadržali päť mužov a dve ženy, ktorí môžu čeliť trestu odňatia slobody za prechovávanie drog.

Odporúčané
Navštívili sme bar, v ktorom nakupuje drogy celý Pentagon Navštívili sme bar, v ktorom nakupuje drogy celý Pentagon 24. februára 2019, 17:48

Dnes facebooková stránka PZ SR uverejnila video zo zásahu proti takzvaným novodobým otrokárom. V súvislosti s týmto prípadom policajti Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii UHCP v okrese Liptovský Mikuláš zadržali dve osoby. Sexuálnymi otrokyňami malo byť minimálne päť dievčat od veku 13 po 17 rokov. Polícia však dodáva, že počet poškodených osôb sa ešte môže navýšiť.

Dievčatá mali byť v danom objekte nútené k prostitúcií pod rôznymi formami fyzického či psychického nátlaku. Ďalšie informácie však polícia vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie nezverejnila. Nižšie priložené video zo zásahu bolo natočené v priebehu dnešného rána.

Domov
Zdieľať
Diskusia