Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. apríla 2019, 11:06
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Nórski policajti zatkli Night Kinga. Mal zničiť stenu, týrať zvieratá a vyhrážať sa deštrukciou

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Policajti v Nórsku vedia, ako osláviť príchod poslednej série Game of Thrones.

Policajti z nórskeho mesta Trondheim očividne vedia, ako privítať príchod poslednej série Game of Thrones. Po dvoch rokoch čakania si vystrelili zo svojich fanúšikov na Facebooku, keď včera skoro ráno po premiére prvej časti zverejnili príspevok, v ktorom opisujú, že sa im podarilo zatknúť podozrivého muža podobajúceho sa na Night Kinga.

Vraj sa naňho sťažovalo množstvo ľudí najmä zo severného regiónu krajiny, pričom mal týrať zvieratá a poškodzovať cudzí majetok, ba čo viac, mal údajne zničiť jednu celú stenu. Neospravedlniteľné mali byť rovnako vyhrážky, že všetko navôkol zrovná so zemou a na svet zošle deštrukciu.

Našťastie ho nočná hliadka miestneho policajného oddelenia, a teda Night’s Watch, zadržala a umiestnila do cely, aby už nemohol vo svojom kriminálnom vyčíňaní nijak pokračovať. Ako informoval portál Newsweek, ktorý oslovil samotných policajtov, vďaka príspevku zažili množstvo vtipných situácií, veď žiadny status polície v Trondheime nemal taký úspech ako zatknutie Night Kinga. Väčšina ľudí zároveň pochopila, že ide o žartík.

Domov
Zdieľať
Diskusia