Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 21:38
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pikachu, Charizard a Gengar bojujú v aréne plnej Pokémonov. Detective Pikachu bude skvelou akčnou komédiou

Pikachu, Charizard a Gengar bojujú v aréne plnej Pokémonov. Detective Pikachu bude skvelou akčnou komédiou
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. neberie propagáciu snímky na ľahkú váhu a posiela ďalšiu várku ukážok.

Pokémon: Detective Pikachu bol jedným z tých filmov, pri ktorých sme po oznámení absolútne nevedeli, čo si vlastne máme myslieť. To sa však veľmi rýchlo zmenilo po príchode prvých záberov. Pokémoni totiž vyzerajú skvele, príbeh by tiež nemusel byť úplne najhorší, no tým hlavným ťahákom je bezpochyby Pikachu s hlasom Ryana Reynolda.

Aj vďaka nemu teda tomuto projektu neuveriteľne fandíme. A hoci do premiéry stále ostáva ešte mesiac, štúdio Warner Bros. nenecháva nič na náhodu a v poslednej dobe nás pravidelne zásobuje novými a novými ukážkami. Na internet sa dostalo hneď niekoľko lákavých televíznych spotov a jeden trailer, tak poďme rovno na to.

Samotný príbeh nás zavedie do modernej metropoly Ryme City a mal by začať zmiznutím detektíva Harryho Goodmana. Jeho syn Tim sa však počas pátrania po ňom spojí s otcovým bývalým parťákom Pikachuom, ktorý mu ponúkne svoju pomoc. No ako sa snažia rozpliesť záhadu okolo Harryho, odhalia šokujúce sprisahanie, ohrozujúce nielen existenciu ľudí, ale aj Pokémonov.

Za réžiou stojí Rob Letterman (Shark Tale, Goosebumps), ktorý sa spoločne s Nicole Perlman (Guardians of the Galaxy) postaral aj o scenár. Okrem vyššie spomínaného Reynoldsa si vo filme zahrá aj Justice Smith, Kathryn Newton, Ken Watanabe, Suki Waterhouse, Rita Ora či Bill Nighy a jeho premiéra je naplánovaná na 10. mája (květen) 2019. Pre viac informácií klikaj sem.

Pikachu v podaní hláškujúceho Ryana Reynoldsa ťa dokonale navnadí na bláznivý a sľubný film o Pokémonoch
Pikachu v podaní hláškujúceho Ryana Reynoldsa ťa dokonale navnadí na bláznivý a sľubný film o Pokémonoch Zdroj: Warner Bros.
Domov
Zdieľať
Diskusia