Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2019, 21:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Po prvom sexe sa zmení úplne všetko. Novodobé Fifty Shades of Grey láka vysokoškolským životom plným erotiky

Po prvom sexe sa zmení úplne všetko. Novodobé Fifty Shades of Grey láka vysokoškolským životom plným erotiky
Zdroj: Aviron Pictures
FILMY A SERIÁLY AFTER
Uložiť Uložené

Máme tu fanúšikov Anastastie a Christiana Greya z Fifty Shades of Grey, ktorí dajú podobnému námetu šancu?

Pokiaľ nepatríš medzi fanúšikov tínedžerskej romantiky s dávkou erotického napätia, snímka After: Bozk pôjde skutočne mimo teba. Ak ťa ale filmy na štýl Fifty Shades of Grey dostávajú do varu, mal by si určite spozornieť.

V príbehu vysokoškolského vzťahu Tessy (Josephine Langford) a Hardina Scotta (Hero Fiennes Tiffin) proti sebe stoja dva protiklady. Nevinná panna Tessa je príkladnou študentkou, zatiaľ čo Hardina všetci radia do kategórie nebezpečných rebelov, z ktorých nevzíde nič dobré. Pred ním ju samozrejme všetci vystríhajú, ale ako môžeš vidieť v nižšie priloženej ukážke, mladá hrdinka svojmu náprotivku podľahne.

Romantická dráma After: Bozk bola natočená podľa prvej časti bestselleru spisovateľky Anny Tod. V prípade finančného úspechu by sme teda mohli počítať s ďalšími filmovými pokračovaniami. Kvalitatívne sa ale podľa všetkého dočkáme projektu na úrovni série Twilight či Fifty Shades of Grey, takže s uspokojením náročnejšieho diváka zrejme nemožno počítať.

Ak ti znie priezvisko kľúčovej hereckej predstaviteľky Josephine Langford povedome, možno si videl populárny seriál od Netflixu 13 Reasons Why, kde si hlavnú rolu pre seba ukradla jej talentovaná sestra Katherine Langford.

Okrem hlavnej dvojky sa vo filme objavia herci, ako Selma Blair, Jennifer Beals, Peter Gallagher, Meadow Williams, Jessica Barth či Samuel Larsen. Film režírovala Jenny Gage (dokument All This Panic) a slovenská i česká premiéra je plánovaná na 11. apríla (duben) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia