Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2019, 14:20
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Zac Efron bude v role nekrofilného sériového vraha Teda Bundyho škrtiť, znásilňovať a vraždiť mladé dievčatá

Zac Efron bude v role nekrofilného sériového vraha Teda Bundyho škrtiť, znásilňovať a vraždiť mladé dievčatá
Zdroj: Netflix / Sky Cinema
FILMY A SERIÁLY EXTREMELY WICKED SHOCKINGLY EVIL AND VILE
Uložiť Uložené

Skutočný Ted Bundy bol v roku 1989 popravený na elektrickom kresle.

Ten Bundy si vedel mladé dievčatá obmotať okolo prstu. Minimálne túto spoločnú črtu má dnes už popravený vrah Bundy s hercom Zacom Efronom, ktorého možno označiť za lámača ženských sŕdc. Či dokázal stvárniť aj Bundyho sadistickú osobnosť nám ukáže snímka Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile.

V nižšie priloženom traileri môžeš okrem Efrona vidieť aj talentovanú Lily Collins hrajúcu Bundyho dlhoročnú partnerku Liz. Ako sa priateľka sériového vraha vyrovná so skutočnosťou, že žila v jednej domácnosti s monštrom?

Už z upútavky dávajú tvorcovia jasne najavo, akým spôsobom si vedel Bundy získavať nové obete, pričom jeho šarm v príbehu snímky aplikoval aj počas súdneho procesu. Okrem Collins a Efrona vo filme počítame s hercami, ako Kaya Scodelario, Jeffrey Donovan, Angela Sarafyan, Dylan Baker, Brian Geraghty či Terry Kinney.

V snímke ale uvidíme aj slávneho Johna Malkovicha či Jima Parsonsa známeho postavou Sheldona zo seriálu The Big Bang Theory. O réžiu film sa postaral na Oscara nominovaný Joe Berlinger (Paradise Lost 3: Purgatory či dokumentárny seriál Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes). 

Odporúčané
Zac Efron je chladnokrvný sériový vrah Ted Bundy. V prvom traileri spoznáva svoje krvavé chúťky a prvé obete Zac Efron je chladnokrvný sériový vrah Ted Bundy. V prvom traileri spoznáva svoje krvavé chúťky a prvé obete 27. januára 2019, 3:51

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile sa do slovenských kín dostane 6. júna (červen) 2019. Diváci z Česka budú môcť film vidieť už takmer o mesiac skôr, a teda konkrétne 9. mája (květen). Viac sa o ňom dočítaš tu.

Zac Efron bude v role nekrofilného sériového vraha Teda Bundyho škrtiť, znásilňovať a vraždiť mladé dievčatá
Zdroj: Netflix / Sky Cinema
Domov
Zdieľať
Diskusia