Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. marca 2019, 14:37
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Woody opúšťa svoj život a túži po zmene. Emotívne Toy Story 4 od Pixaru ťa nostalgicky zničí

Woody opúšťa svoj život a túži po zmene. Emotívne Toy Story 4 od Pixaru ťa nostalgicky zničí
Zdroj: Pixar/Disney
FILMY A SERIÁLY TOY STORY 4
Uložiť Uložené

Najnovší trailer pre Toy Story 4 odhaľuje príbeh aj novú hlavnú postavu.

Po dlhšom čase sa opäť hlási Toy Story 4. Najdlhšia séria Pixaru, ktorou to vlastne celé začalo, by údajne mala byť tou poslednou. Celkom tomu napovedá aj príbeh. Ten sa sústredí na Bonnie a jej novú hračku - Forka. Ide o plastovú vidličku, ktorú si sama vyrobila a zamilovala si ju. Fork sa však nevníma ako hračka. Bol vyrobený za účelom stravovania sa a následného vyhodenia do smetí.

Opúšťa teda hrdinov a Bonnie, v čom mu chce zabrániť Woody. Spoločne sa ocitajú na ceste nielen späť domov, ale aj na ceste sebapoznania. Woody pritom stretáva svoju stratenú kamarátku Bo Beep, ktorá mu ukáže, že zmena môže viesť k lepším zajtrajškom a ich vízie o živote hračiek sa značne líšia. Nepochybne sa dočkáme aj nejakého „záporáka“ či inej dejovej línie, no a spoľahnúť sa môžeš množstvo nostalgických momentov a slzy na krajíčku. Nakoniec, plakal údajne aj Tom Hanks (hlas Woodyho). 


Toy Story 4 má byť údajne poslednou sequelovou Pixarkovkou na hodne dlhú dobu. Pevne teda veríme, že bude stáť za to a s našimi hrdinami sa rozlúčime vo veľkom. Za réžiou stojí Josh Cooley (kraťasy George & A. J. a Riley's First Date?) a o scenár sa postarala Stephany Folsom (seriál Star Wars Resistance).

Hlavným postavám aj tentokrát prepožičajú svoje hlasy herci, ako napríklad Tim AllenTom HanksAnnie Potts či Joan Cusack. Premiéra animáku je u nás naplánovaná na 8. augusta (srpen) 2019 a pokiaľ sa o ňom chceš dozvedieť viac, klikaj sem.

 
Woody opúšťa svoj život a túži po zmene. Emotívne Toy Story 4 od Pixaru ťa nostalgicky zničí
Zdroj: Pixar
 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia