Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. marca 2019, 17:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Captain Marvel vystrieda Iron Mana a Captaina Americu. Po Endgame povedie Avengerov aj MCU

Captain Marvel vystrieda Iron Mana a Captaina Americu. Po Endgame povedie Avengerov aj MCU
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Šéf Marvel Studios Kevin Feige potvrdil to, čo sme už nejakú dobu očakávali.

Nebolo to až tak dávno, čo sme v jednom z našich článkov naznačovali, že by sa Captain Marvel mohla stať ústrednou postavou fázy 4. Po premiére jej snímky, v ktorej nám ukázala svoju obrovskú moc, už však nebolo pochýb o tom, že postava Brie Larson bude pre MCU naozaj dôležitou. A to najmä v boji proti Thanosovi v komiksovke Avengers: Endgame.

Tá sa nám navyše nedávno pripomenula skvelým trailerom, na ktorého konci sme mohli vidieť už aj samotnú Captain Marvel. Či budeme ale v samotnom filme svedkami smrti Iron Mana, Stevea Rogersa alebo niekoho iného z pôvodných Avengers, to momentálne netušíme. Šéf Marvel Studios Kevin Feige však potvrdil, že sa postava Brie Larson už čoskoro ujme vedenia celého tohto filmového vesmíru:

Captain Marvel vystrieda Iron Mana a Captaina Americu. Po Endgame povedie Avengerov aj MCU
Zdroj: Marvel Studios

Keď sme zistili, že by Brie Larson mohla mať záujem a účasť v našom svete, prebehlo niekoľko stretnutí. Bola veľkou fanúšičkou postavy Captain Marvel, pričom jedným z vrcholov mojej kariéry v Marvel Studios bolo práve jej predstavenie na Comic-Cone, kde vyšla na pódium a pripojila sa k takmer všetkým ostatným hercom z našich filmov. Stála v popredí, čo bolo skvelou predzvesťou. A nielen toho, ako ju budú diváci obdivovať v úlohe Captain Marvel, ale aj postavenia jej hrdinky na čele celého MCU.

Snímku Avengers: Endgame režírujú Joe a Anthony Russovci (Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War) War) a jej premiéra je u nás naplánovaná na 25. apríla (duben) 2019. Pokiaľ sa chceš dozvedieť všetko podstatné o obsadení a príbehových teóriách, vstúp do tohto vlákna.

Anketa:
Bude podľa teba Captain Marvel obľúbeným lídrom medzi fanúšikmi?
Áno
Nie
Áno
46 %
1931 Hlasov
Nie
54 %
2263 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia