Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2019, 14:27
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Simpsonovci stiahli epizódu s Michaelom Jacksonom. Môže za to dokument o jeho údajnom sexuálnom obťažovaní chlapcov

Simpsonovci stiahli epizódu s Michaelom Jacksonom. Môže za to dokument o jeho údajnom sexuálnom obťažovaní chlapcov
Zdroj: TASR/AP Photo/Uwe Lein
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mediálny svet sa obracia k zosnulému spevákovi chrbtom.

Je viac než jasné, že nový dokument Leaving Neverland, ktorý sa venuje údajným pedofilným vzťahom legendárneho Michaela Jacksona, vyvoláva vo svete vlnu kontroverzie. Z posledných informácií môžeme spomenúť napríklad skutočnosť, že Jacksonove skladby prestalo hrávať známe rádio BBC.

Takmer 4 hodiny dlhý dokument by sa mal zameriavať na intímne detaily spevákových zvráteností s dvojicou mladých chlapcov, ktorí mali v danej dobe len 7 a 10 rokov. Viac o samotnom dokumente sa dočítaš v tomto odkaze.

Simpsonovci stiahli epizódu s Michael Jacksonom. Môžu za to podozrenia z pedofílie
Simpsonovci stiahli epizódu s Michael Jacksonom. Môžu za to podozrenia z pedofílie Zdroj: TASR/AP Photo/Michael A. Mariant

Na kontroverzný dokument sa nedávno rozhodli prihliadnuť aj tvorcovia slávnych Simpsonovcov. Tí z obehu stiahli epizódu, kde hlas jednej z postáv prepožičal práve zosnulý Michael Jackson. Rozhodnutie padlo po spoločnej dohode výkonného producenta Jamesa L. Brooksa, hlavného tvorcu Matta Groeninga a showrunnera Al Jeana.

K tomuto ráznemu kroku sa traja vedúci odhodlali po zhliadnutí dokumentu. Ide o epizódu s názvom Stark Raving Dad, ktorá mala premiéru v roku 1991. V nej spevák prepožičal hlas postave Leona Kompowskyho, ktorý si myslel, že je Michaelom Jacksonom. Leaving Neverland od dnešného dňa štartuje na HBO GO.

Domov
Zdieľať
Diskusia