Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. marca 2019, 18:24
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Tínedžer Shazam! testuje v zábavnom traileri svoje superschopnosti a dokazuje, že bude tou najvtipnejšou DC komiksovkou

Tínedžer Shazam! testuje v zábavnom traileri svoje superschopnosti a dokazuje, že bude tou najvtipnejšou DC komiksovkou
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY SHAZAM
Uložiť Uložené

Štúdio Warner Bros. konečne vypustilo plnohodnotnú ukážku z blížiacej sa komiksovky Shazam!

Ako sme ťa už nedávno informovali, vedenie štúdia Warner Bros. sa po úspechu Aquamana rozhodlo, že sa nasledujúce DC komiksovky budú sústrediť samé na seba. Prepájanie jednotlivých filmov sa teda aspoň nateraz pozastaví, čo by vo výsledku mohlo viesť k tvorbe kvalitnejších sóloviek. Po kráľovi Atlantídy tak najbližšie zaklope na dvere kinosál Shazam!, ktorý nás už od začiatku reklamnej kampane vnadí na humor a nenáročnosť.

Je jasné, že tento hrdina bude v porovnaní s Aquamanom celkom odlišný a staví najmä na zábavu a optimistický prístup. A niet sa ani čomu čudovať, keďže hlavnou postavou je chlapec so superschopnosťami. My sme zvedaví, ako bude najhumornejšia DC komiksovka na plátne fungovať. Navyše, vďaka novému a po dlhej dobe konečne aj plnohodnotnému traileru môžeme o čosi viac preskúmať aj túto stránku titulného hrdinu.

Príbeh sa zameria na mladého Billyho Batsona (Asher Angel), ktorý pracuje ako reportér v rádiu. Toho jedného dňa mocný kúzelník Shazam vyberie, aby sa stal hrdinom, bojoval proti bezpráviu a hájil spravodlivosť. Bude teda obdarený schopnosťami šiestich mýtických postáv (Šalamún, Herkules, Atlas, Zeus, Achilles, Merkúr), pričom stačí zakričať „SHAZAM“ a zo 14-ročného chlapca sa zrazu stane dospelý superhrdina Shazam (Zachary Levi).

Za réžiou stojí David F. Sandberg (Lights Out, Annabelle: Creation), o scenár sa postaral Henry Gayden (Earth to Echo) spoločne s Darrenom Lemkem (Shrek Forever After) a okrem vyššie spomínaných hercov si vo filme zahrá napríklad aj Mark StrongMichelle Borth,  Djimon HounsouJack Dylan Grazer či Adam Brody. Premiéra snímky je u nás naplánovaná na 4. apríla (duben) 2019 a ak sa o nej chceš dozvedieť ešte viac, klikaj sem.

Domov
Zdieľať
Diskusia