Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2019, 13:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vo vysnívaných prácach dali výpoveď a na polroka odišli do Ázie. Jimmy s frajerkou už zažili azda najhorší vlak na svete

REFRESHER
Uložiť Uložené

V spolupráci s úspešným elektronickým producentom Jimmym Pé ti budeme prinášať cestovateľské videá z jeho dobrodružstiev počas turné v Ázii.

Pred pár týždňami sme sa so známym elektronickým producentom Jimmym Pé dohodli, že jeho polročná cesta naprieč Áziou by mohla byť zvečnená na našom YouTube kanáli. Keďže má bohaté skúsenosti s prácou s kamerou a strihom, práve vlogová forma sa nám zdala ako ideálna a sme veľmi radi, že vám teraz môžeme predstaviť ten debutový. 

Jimmy so svojou priateľkou Silviou sa rozhodli dať výpoveď v svojich dreamjoboch, aby sami vystúpili z komfortnej zóny a skúsili si život mimo Európy, kde je všekto na dosah. Okrem nádherných záberov z krajín Ázie sa môžeš tešiť na množstvo informácií a zaujímavostí týkajúcich sa jednotlivých miest, kde sa pár nachádza.

Dočkáš sa aj cestovateľských tipov a trikov, ktoré ti môžu pri tvojom výlete pomôcť a čo je hlavné, vlogy by pre teba mali byť motiváciou, aby si aspoň na chvíľku vypol, zbalil tašku a vydal sa poznávať krásy sveta. 

Jimmy Pé v skutočnosti zároveň aktuálne absolvuje turné, keďže patrí medzi úspešných DJov a zažiaril už aj za veľkou mlákou. Okrem panenskej prírody uvidíš teda aj zábery z klubov. Dnešný vlog je venovaný Indii, kde okrem veľa iného odvážni Slováci vyskúšali aj typický vlak a my sme presvedčení o tom, že si tie naše budeš o niečo viac vážiť.

Do komentárov nám ešte nezabudni napísať, ako sa ti tento náš spoločný nápad páči a čo by si rád vo videách s Jimmym a Silviou videl.

Domov
Zdieľať
Diskusia