Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. februára 2019, 8:09
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Posadnutá Jean zabíja priateľov z tímu X-Men. Trailer pre Dark Phoenix láka na temnejšie ladenú komiksovku

Posadnutá Jean zabíja priateľov z tímu X-Men. Trailer pre Dark Phoenix láka na temnejšie ladenú komiksovku
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Štúdio 20th Century Fox zverejnilo novú ukážku z pripravovanej X-Men tímovky s podtitulom Dark Phoenix.

Ako si ešte možno pamätáš, obe nadchádzajúce snímky zo sveta X-Men (Dark Phoenix a The New Mutants) sme mali vidieť ešte minulý rok, no dátumy premiéry sa kvôli výrazným pretáčkam a rôznym problémom presunuli hneď dvakrát, čo rozhodne neveští nič dobré. V prípade hororovo ladených mutantov dokonca nie je istá ani tá premiéra v kine. Vráťme sa ale k prvému naplánovanému počinu.

S X-Men: Dark Phoenix to totiž oproti The New Mutants vyzerá o čosi lepšie, no komiksovka to stále nebude mať jednoduché. Predošlý diel (X-Men: Apocalypse) mnohých sklamal a Dark Phoenix sa bude musieť zaobísť bez Wolverina. Navyše, úplne nás nepresvedčil ani päť mesiacov starý debutový trailer. Podľa náznakov na sociálnych sieťach sme ale predpokladali, že by sme sa práve dnes mohli dočkať nejakých celkom nových záberov. A tie skutočne dorazili.

Čo sa samotného príbehu týka, ten nás presunie o desať rokov od udalostí v X-Men: Apocalypse, pričom Xavierov (James McAvoy) tím je teraz považovaný za hrdinov. Charles však mutantov začne posielať na čoraz nebezpečnejšie misie, no a pri jednej takej sa v Jean (Sophie Turner) prebudí jej temná, mocná a nevyrovnaná stránka – Phoenix. Mutanti sa tak budú musieť postaviť nielen jednému zo svojich členov, ale aj prichádzajúcej hrozbe v podobe vesmírnych bytostí, ktoré chcú z Jean urobiť svoju zbraň.

Odporúčané
Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel 13. júna 2019, 13:56

Za réžiou a scenárom stojí Simon Kinberg (ako producent stál pri mnohých X-Men filmoch), o hudbu sa postará Hans Zimmer a okrem vyššie spomínaných hercov sa objaví aj Jennifer Lawrence, Michael Fassbender, Jessica Chastain, Nicholas Hoult, Evan Peters, Tye Sheridan, Alexandra Shipp či Kodi Smit-McPhee. Premiéra je u nás naplánovaná na 6. júna (červen) 2019. Pre viac informácií klikaj sem.

Mocná Phoenix spôsobuje škody v radách X-Men. Trailer pre Dark Phoenix vnadí na temnejšie ladenú komiksovku
Mocná Phoenix spôsobuje škody v radách X-Men. Trailer pre Dark Phoenix vnadí na temnejšie ladenú komiksovku Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia