Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
25. februára 2019, 7:47
Čas čítania 0:00
Adam Novosad Oskar Almássy

Lady Gaga a Bradley Cooper zaspievali na Oscaroch srdcervúci duet Shallow

HUDBA BRADLEY COOPER LADY GAGA OSCAR 2022
Uložiť Uložené

Speváčka a herec dojali milióny ľudí.

Na moment, keď si vedľa seba sadnú Lady Gaga a Bradley Cooper čakali na odovzdávaní Oscarov milióny ľudí. Za posledné týždne sa veľa popísalo o vzťahu, ktorý si obaja vypestovali mimo kamier, čo umocnilo ešte aj oznámenie, že speváčka zrušila svoje zásnuby a rozišla sa s priateľom.

Lady Gaga spoločne s Cooperom nesklamali ani na samotnej ceremónii, keď spoločne za ruky vyšli na pódium, speváčka sa usadila za klavírom a Bradley začal spievať. Postupne sa vystúpenie zmenilo na srdcervúci a dojímavý zážitok, čo obaja umocnili vo chvíli, keď si sadli za klavír obaja, tváre mali vo vzdialenosti niekoľkých centimetrov a pred sebou len jeden mikrofón. 

Odporúčané
Čo je nového v Androide 4.4? Čo je nového v Androide 4.4? 3. novembra 2013, 17:22

Za svoj výkon si od publika, ktoré parádne dotváralo emotívnu atmosféru, vyslúžili obrovský potlesk a ako si nemohli nevšimnúť diváci pri televíznych obrazovkách, po prestávke sa stalo niečo nevídané.

Vystupujúci sa po pár minútach vrátili na svoje miesta, na čo publikum zareagovalo ešte jedným obrovským standing ovation. Ako skonštatovali ľudia na sociálnych sieťach, nič podobné na odovzdávaní Oscarov nikdy nevideli.

Domov
Zdieľať
Diskusia