Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. februára 2019, 15:30
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Kim Kardashian zažalovala značku o 10 miliónov dolárov, lebo ju stále tagovala na Instagrame

ZAUJÍMAVOSTI INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Hviezda reality šou mala pocit, že ju značka otravuje.

Hviezda sociálnych sietí Kim Kardashian West má po krk značiek, ktoré kopírujú jej outfity a predávajú ich za pár eur. Známa tvár si v poslednom čase všimla, že značka Missguided vo veľkom propaguje jej štýl na svojej stránke aj profiloch, čo sa jej prestalo páčiť a rovno ju zažalovala.

Kim požaduje odškodnenie vo výške 10 miliónov dolárov, ale aj to, aby Missguided prestala používať jej osobnosť na propagáciu. Kim v minulosti dokonca zahrnula sarkastickú výzvu takýmto značkám do jednej zo svojich fotiek, keď napísala, že by mohli počkať aspoň do momentu, keď si svoj outfit reálne oblečie, než ho skopírujú a začnú predávať.

Kim Kardashian zažalovala značku, ktorá ju stále tagovala na Instagrame.
Kim Kardashian zažalovala značku, ktorá ju stále tagovala na Instagrame. Zdroj: The Verge/Instagram

V žalobe sa píše, že značka sa schválne snaží navodiť zákazníkom dojem o spolupráci s Kim, aj keď nejde o pravdivú informáciu. Missguided však situáciu vníma rozdielne. Aj keď jej zatiaľ nedoručili žiadnu výzvu o žalobe, zástupcovia sa vyjadrili, že kvôli neškodným internetovým žartíkom a propagácii by sa nikto nemal súdiť.

Odporúčané
Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) Daniel má 26 rokov a pracuje ako traktorista. Na poli som stretol medveďa, v hlavnej sezóne sa dá zarobiť až 3 500 eur (ROZHOVOR) 10. apríla 2024, 9:30

Vraj všetci zákazníci Missguided vedia, ako sa značka snaží bežným ľuďom priniesť celebritné outfity za málo peňazí, a tak nevidia dôvod na žalobu. Nie všetci podľa nich majú dostatok peňazí, aby si mohli kúpiť originálne kúsky, ktoré nosia známe tváre. Dodávajú, že s Kim Kardashian nijak nespolupracujú, ak mal niekto opačný pocit, a využívať známe tváre na propagáciu svojich kúskov sa budú aj naďalej.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domov
Zdieľať
Diskusia