Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. februára 2019, 13:30
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Taron Egerton sa mení na medzinárodnú superstar v traileri hudobnej biografie o Eltonovi Johnovi

Taron Egerton sa mení na medzinárodnú superstar v traileri hudobnej biografie o Eltonovi Johnovi
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Štúdio Paramount Pictures zverejnilo ďalšiu novú ukážku z pripravovanej biografie o Eltonovi Johnovi.

Po úspechoch minuloročných snímok A Star Is Born a Bohemian Rhapsody je jasné, že sa divákom hudobné drámy v poslednej dobe ohromne páčia, čo sa už onedlho pokúsi využiť aj biografia s názvom Rocketman. A hoci má do premiéry ešte pomerne ďaleko, štúdio Paramount Pictures nám v krátkom časovom intervale posunulo ďalšiu novú ukážku, tentokrát v podobe traileru.

Snímka nám priblíži neuveriteľný život hudobníka Eltona Johna a ukáže jeho transformáciu z plachého klaviristu menom Reginald Dwight na medzinárodnú superstar. Inšpiratívny príbeh bude taktiež obsahovať Eltonove najobľúbenejšie skladby, ktoré pre film herec Taron Egerton naspieval celkom sám.

A ako si mohol vidieť vo vyššie priloženom traileri, jeho spev vôbec nie je zlý, takže by nás mohol čakať skvelý filmový zážitok aj v tomto smere. Rocketman navyše občas pripomína Bohemian Rhapsody, čo by taktiež mohlo zavážiť pri diváckej návštevnosti. Nám tak ostáva iba dúfať, že sa dočkáme najmä kvalitnej biografie.

Za réžiou stojí Dexter Fletcher (Eddie the Eagle, Bohemian Rhapsody), o scenár sa postaral Lee Hall (Billy Elliot, War Horse) okrem Egertona si vo filme zahrá aj Jamie Bell či Bryce Dallas Howard, Richard Madden či Gemma Jones. Premiéra je u nás naplánovaná na 30. mája (květen) 2019. Pre ďalšie informácie klikaj sem.

Rocketman
Rocketman Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia