Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. februára 2019, 21:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Keď vojde Dalyb do klubu, malomeštiaci sú z toho v pí, od 2014 chodí po New Yorku s Tekashim. Sleduj nový Karlov klip

HUDBA
Uložiť Uložené

Karlo vydáva nový track, na ktorom hosťuje Dalyb z FCK THEM a Nik Tendo za Milion Plus.

Ešte v nedeľu na streamovacích službách pristála novinka s názvom Grappa, takže minimálne tí najskalnejší fanúšikovia už veľmi dobre vedia, o čom to dnes bude. Ide o skladbu v podaní Karla z Milion+, ktorý si na pomoc zavolal aj kolegu z vydavateľstva Nik Tenda a tiež Dalyba zo spriazneného labelu FCK THEM. 

Všetci traja majú veľmi blízko k pomyselnej novej škole, no každý z nich zároveň ponúka niečo iné, a tak ide o zaujímavé spojenie. Chalani si už tradične ulietajú na reprezentatívnych textoch, takže neočakávaj nič hlboké. Zároveň sme sa teraz dočkali aj videoklipu od @riko_ceko, ktorý nás tentokrát zobral do klasickej retro herne a na parkovisko za pražské SaSaZu. 

Karlo podľa vlastných slov má v roku 2019 v pláne vydať aj finálne pokračovanie trilógie, ktoré by malo niesť názov 999 a obsahovať 27 skladieb. Nechal sa tiež počuť, že videoklipy bude teraz vydávať každý mesiac, takže sa máme na čo tešiť. 

Domov
Zdieľať
Diskusia