Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2019, 15:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vaňa v šatni, 100 bodyguardov, sladkosti a menu zo všetkých bratislavských fast foodov. Nicki Minaj má hviezdne požiadavky

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Americká rapová hviezda zavíta na Slovensko už o pár dní. Čo všetko od organizátorov požaduje, aby vôbec bola ochotná vystupovať?

Bratislava bude už o pár dní hostiť obrovskú hudobnú udalosť, v rámci ktorej vystúpi americká raperka Nicki Minaj. Sekundovať jej bude Juice WLRD a Slovensko bude reprezentovať predskokan Majk Spirit. Celé to vypukne 22. februára na štadióne Ondreja Nepelu a my budeme pri tom, takže sa určite môžeš tešiť na podrobnú reportáž. 

Spolu s Nicki Minaj do Bratislavy príde aj 110-členný doprovod v desiatich luxusných autobusoch. Techniku privezie 18 veľkých kamiónov. O celý koncert sa bude starať ďalších takmer 200 ľudí.

A aké sú vlastne požiadavky jednej z dvoch najznámejších raperiek na planéte? Nicki Minaj si potrpí aj na svoju ochranu, strážiť ju a jej štáb bude takmer stovka pracovníkov bezpečnostnej služby.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbie® (@nickiminaj),

Šatňa samotnej speváčky bude vyzerať ako pre naozajstnú kráľovnú. Musí to byť veľká miestnosť pripravená a zariadená ako izba v päť hviezdičkovom hoteli. Požaduje v nej veľké zrkadlo, ale aj vaňu, množstvo čerstvých kvetov a vonných sviečok. Na relax chce mať k dispozícii kožený gauč a luxusné kreslá. Pripravená musí byť veľká chladnička s bezkofeínovou kolou, veľa ovocia, slané čipsy, gumené medvedíky, lízatká a rôzne vitamíny.

Napriek tomu, že v rámci jej tímu príde aj jej osobný kuchár, ktorý pre ňu bude vyvárať dobroty, chce mať po ruke menu z fast foodov v Bratislave, aby si v prípade potreby mohla vybrať.

Viac informácií a aktualít nájdeš na oficiálnej facebookovej udalosti a vstupenky je ešte stále možnosť zakúpiť v predpredaji

 

Vaňa v šatni, 100 bodyguardov, sladkosti a menu zo všetkých bratislavských fast foodov. Nicki Minaj má hviezdne požiadavky
Domov
Zdieľať
Diskusia