Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. januára 2019, 15:46
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Pokračovanie Aquamana sa zatiaľ pripravuje bez Jamesa Wana. Štúdio sa s ním chce dohodnúť aj na réžii dvojky

Pokračovanie Aquamana sa zatiaľ pripravuje bez Jamesa Wana. Štúdio sa s ním chce dohodnúť aj na réžii dvojky
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

James Wan si momentálne užíva zaslúžený oddych. V štúdiu Warner Bros. by však chceli, aby sa vrátil aj k pripravovanej dvojke.

Mimoriadne úspešný Aquaman má momentálne veľmi dobre nakročené k titulu najzárobkovejšieho DC filmu (o 17 miliónov zaostáva za snímkou The Dark Knight Rises) vôbec, a tak nie je žiadnym prekvapením, že štúdio Warner Bros. už pripravuje pokračovanie. Koniec koncov, informovali sme ťa o tom ešte koncom minulého roka.

Samozrejme, Warneri by chceli na režisérskom kresle opäť Jamesa Wana, ten si však podľa slov jeho hovorcu teraz užíva zaslúžený odpočinok. Zdroje zo štúdia navyše hovoria o tom, že k ďalšej dohode medzi Wanom a Warnermi nedôjde, kým režisér nedostane schopný scenár. Dovtedy však bude Aquaman 2 stále vo vývoji.

No bolo by veľmi šokujúce, ak by sa Warner Bros. a Wan nedohodli. Štúdio si zaistilo aj návrat režisérky Patty Jenkins pre pokračovanie Wonder Woman, takže sa dá očakávať, že v prípade Wana tomu nebude inak. Je totiž jediným režisérom, ktorému sa podarilo zarobiť viac ako miliardu dolárov pre dve rôzne štúdia (okrem Aquamana to bolo ešte Furious 7 pre Universal), Warneri by teda mali urobiť všetko preto, aby Wana získali znova.

Aquaman
Aquaman Zdroj: Warner Bros.
Anketa:
Chcel/a by si vidieť Aquamana 2 pod taktovkou režiséra Jamesa Wana?
Samozrejme
Radšej by som dal/a prednosť niekomu inému
Samozrejme
95 %
414 Hlasov
Radšej by som dal/a prednosť niekomu inému
5 %
23 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia