Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 11:42
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Samsung prezradil dátum vydania Galaxy S10. Poznáme aj predpokladané ceny a dizajn

Samsung prezradil dátum vydania Galaxy S10. Poznáme aj predpokladané ceny a dizajn
Zdroj: Twitter/@venyageskin1
TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Novú vlajkovú loď juhokórejského giganta spoznáme o 3 týždne skôr, ako sa predpokladalo.

Je to oficiálne. Samsung konečne prezradil, kedy sa dočkáme predstavenia jeho tohtoročnej vlajkovej lode Galaxy s prívlastkom S10. Nadchádzajúcu high-end novinku spoznáme počas tlačovej konferencie Galaxy Unpacked 2019 už 20. februára. Juhokórejský technologický gigant o tom informoval na svojom oficiálnom Twitteri.

Podľa všetkých dostupných informácii budú na očakávanej konferencii predstavené 3 telefóny novej generácie Galaxy. Pôjde o modely Galaxy S10, Galaxy S10 Lite a Galaxy S10+. Novinky však nespoznáme tradične v Španielsku počas Mobile World Congress, ale o 3 týždne skôr, ako sa predpokladalo, v dvoch mestách, a to v San Franciscu a v Londýne o 18:00 nášho času.

Neoficiálne zdroje uvádzajú, že v poradí desiata generácia Galaxy by mala byť predstavená hneď v piatich farebných verziách. Všetko nasvedčuje tomu že telefóny budú mať selfie fotoaparát zabudovaný priamo v displeji. Na zadnej časti 6,1 palcového Galaxy S10 by zas mala byť duálna kamera a 6,4 palcový S10+ bude mať vzadu údajne dokonca až 4 fotoaparáty.

Odporúčané
Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko Samsung predstavil novú vlajkovú loď. Novinky z legendárnej série S využívajú umelú inteligenciu už takmer na všetko 18. januára 2024, 14:30

Podľa viacerých dohadov by mala nová vlajková loď Samsungu okrem zvýšeného výkonu disponovať aj podporou 5G technológie či skeneru odtlačkov prstov v displeji. Čo sa týka cien, najlacnejšia verzia s názvom Galaxy S10 Lite by mala začínať od 745 €, Galaxy S10 od 890 € a najdrahší variant Galaxy S10+ od 1 000 €.

Domov
Zdieľať
Diskusia