Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. decembra 2018, 11:00
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Iba 16-ročný panic vyhral lístok na sexuálny ostrov plný prostitútok a neobmedzených drog

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Životný paradox doprial výhru Brianovi.

Organizátori známeho podujatia Sex Island, kde si tento rok až 50 mužov splní všetky svoje sexuálne aj drogové sny, v rámci predaja lístkov ponúkli možnosť vyhrať zlatý lístok pre jedného šťastlivca. V praxi to znamenalo, že šťastlivec nebude musieť zaplatiť 4 500 dolárov za bežný lístok, ale celý zájazd získa úplne bezplatne.

Na 50 mužov bude na ostrove prítomných až 100 prostitútok, v roku 2018 do programu zároveň pribudnú aj zaujímavé erotické aktivity ako golf či tennis, ktoré sa samozrejme nezaobídu bez nahoty.


Život je nevyspytateľný, a tak sa víťazom zlatého lístka stal 16-ročný panic z New Yorku. Brian sa pritom do súťaže pridal bez toho, aby o tom informoval svojich rodičov, keďže nebol plnoletý. Požičal si otcovu kartu a napokon sa mohol vytešovať, pretože mu domov prišla správa, že sa treba zbaliť a pripraviť na výlet.

Doma sa však objavili prvé problémy. Brian sa musel priznať rodičom, pretože nemohol odletieť bez povolenia. Obaja rodičia boli najskôr proti nápadu, lenže otec si potom sadol za počítač a začal si o Sex Islande čítať. Povolenie mu podpísal.

Zistil, o čo ide, že prostitútky sú otestované na pohlavné choroby, a napokon názor zmenil. Hneď chcel ísť s ním, ale pravidlá mu to samozrejme nedovoľujú. Na druhej strane, odkedy mame oznámil výhru v súťaži, odmieta sa s ním baviť.

Otec mu stihol už aj vysvetliť, ako sa treba zachovať pri prvom sexe. Samotný Brian nemôže byť šťastnejší, vychvaľuje sa, že mu závidia všetci kamaráti a on sa nemôže dočkať, keď stratí svoje panictvo.

Domov
Zdieľať
Diskusia