Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. decembra 2018, 13:47
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Slovák vytvoril svetovo 3. najpopulárnejšie nehudobné video na YouTube za rok 2018

ZAUJÍMAVOSTI DAVID DOBRIK YOUTUBE
Uložiť Uložené

Video od slovenského youtubera má už 46 miliónov zhliadnutí

Každoročne sme svedkami nového YouTube Rewind, teda rebríčku najpopulárnejších YouTube videí na Slovensku i vo svete. To, čo si Slováci tento rok zamilovali, si môžeš prečítať v tomto článku, my sa teraz poďme pomenovať úspechu rodeného Košičana

Ten v globálnom svetovom rebríčku najpopulárnejších nehudobných videí za rok 2018 dosiahol úctyhodné tretie miesto. David Dobrík pochádza z Košíc a aktuálne žije v USA, kde patrí medzi najúspešnejších youtuberov. Na konte má aktuálne 9,9 miliónov odberateľov, no tretie najúspešnejšie video za rok na celom svete je predsa len prekvapením.

V počine we broke up sa David rozhovoril o rozchode s ďalšou známou vlogerkou Lizou Koshy. Zatiaľ čo David pravidelne dokumentuje svoj život na sociálnych sieťach vlogmi, Liza chodí s kamerou pravidelne na verejnosť, napríklad do nákupných centier.

Video má v súčasnosti už 46 miliónov zhliadnutí a David objasňuje, že sa s ním Liza rozišla kvôli ich nabitému programu. Obaja sa cítili vzdialení, keďže sa neustále museli venovať YouTubu a ďalším sociálnym sieťam. Diváci ich emócie ocenili natoľko, že bolo video na prvej pozícii v Trendoch niekoľko dní.

Domov
Zdieľať
Diskusia