Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2018, 9:10
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Z Kramárov do Vrakune za takmer 100 €. Nehoráznu sumu si taxikár vypýtal od starého pána po operácii

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Jedným slovom hanba.

Dĺžka jazdy – 13,5 kilometra. Cena jazdy? Neuveriteľných 95,50 €. Túto obrovskú sumu musel za 33-minútovú jazdu platiť nemenovaný starší pán, ktorý po operácii vychádzal z nemocnice na Kramároch. 

Podľa portálu Bratislavských novín sa od takéhoto spôsobu podnika jednoznačne dištancujú aj členovia Občianskeho združenia koncesovaných taxikárov.

O danej udalosti na Facebooku informovala Petra Machánová. Nadmerná suma za taxislužbu sa týkala jej starého otca, a preto s taxikárom chcela celú vec prediskutovať. Ten jej ale podľa príspevku údajne miesto odôvodnenia nadmernej sumy takmer prešiel po nohách.

Z Kramárov do Vrakune za takmer 100 €. Nehoráznu sumu si taxikár vypýtal od starého pána po operácii
Zdroj: www.facebook.com

Podľa dokladu išlo o muža menom Aladar Čoka, ktorý jej starého otca viezol v doobedných hodinách, konkrétne v čase 9:57 až 10:30. Niektorí komentujúci sa ihneď pustili do taxikára, ktorý to so sumou za cestu jednoznačne veľmi prehnal.

Väčšina z nich sa zhodla na tom, že by danému mužovi mali zobrať licenciu. Ďalší užívatelia Facebooku ihneď volali po návrate UBERU, ktorý označovali transparentný. Máš podobné neblahé skúsenosti s taxikármi v Bratislave aj ty?

Anketa:
Aké sú tvoje skúsenosti s taxikármi v BA?
Určite dobré
Zlé, ale spomínaný pán dopadol horšie
Veľmi zlé, stalo sa mi totiž niečo podobné
Určite dobré
9 %
283 Hlasov
Zlé, ale spomínaný pán dopadol horšie
67 %
1992 Hlasov
Veľmi zlé, stalo sa mi totiž niečo podobné
24 %
716 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia